Igår tog jag tåget ner till Lund för att besöka min bror och hans sambo. De behövde hundvakt i helgen så jag ställde upp. Mango och Atos är de mest lydiga hundar jag känner till så det är inga problem att passa dem.

Min bror och hans sambo är nu på bröllop och kommer inte hem förrän imorgon. De har lämnat mig ansvarig för hundar, katt och hästar (tydligen).

Det går dock ingen nöd på mig, innan de åkte förberedde min käre bror lyxmiddag till mig. På menyn stod rådjursbiffar med fetaost, kokt potatis, svampsås och en smarrig sallad. Fixat och färdigt för att bara värma i mikron. Det var det godaste jag ätit på länge!

Nu sitter jag och chillar i tv-soffan och det lär jag nog göra resten av kvällen. Det blir nog lite äppelpaj snart för det svängde brorsan ihop igårkväll. Han är bra fantastisk min bror.

Rätt svar i den lilla tävlingen om hur många ”och” som fanns i förra inlägget är sex (6) stycken. Det kom bara in en gissning på fem stycken, då glömdes det sista och:et i frågan bort, klurigt va…tyvärr, ingen vinnare den här gången.