Jag hade sånt begär att jag inte kunde låta bli – nu väntar jag på en ipod och ett par hörlurar.

Den nya iPod Nano 6 är het (okej!) och hörlurarna Maraca från WeSc är så sjukt jävla snygga att jag dör.

iPod 6 & WeSc Maraca Cadmium Yellow

Jag har beställt hela kittet i matchande färg (min färg) och äntligen är skiten på väg.

Grejen är att jag lade en order på en iPod Nano 6 i oktober förra året, hos Inwarehouse, jag väntade och väntade. Nya ”preliminära leveransdatum” följde varandra på löpande band utan att något hände. Till slut för en vecka sedan tröttnade jag och bad Inwarehouse makulera ordern, de är så jävla kassa på Inwarehouse.

Då jag trodde att den typ var restnoterad hos Apple provade jag att beställa från Apple Store. Mhm, de kunde skicka den samma dag (ytterligare ett bevis på hur jävla kassa Inwarehouse är). Så nu får jag den senast den 14e men förmodligen imorn, yes!

Tillbaka till hörlurarna, WeSc Maraca. Jag vill ha dem i ”Cadmium Yellow” (orange) men de fanns inte att köpa i någon svensk webbutik, den färgen har förmodligen inte släppts på den Svenska marknaden. Efter lite googlande bland utländska webbshoppar, då de flesta hade sålt slut på just den färgen, hittade jag dem i New York, tack!

Idag fick jag meddelande från UPS att de är på väg, det kostade mig dock 272 kronor extra för någon jävla tull skatt. Förhoppningsvis är det värt pengarna då jag lär vara en av kanske 10 personer i hela Sverige som har ett par WeSc Maraca Cadmium Yellow.

Bara hörlurarna kostade 800 kronor, om du undrade, men de är så sjukt jävla snygga att det är värt varenda krona.

Så håll tyst, app, schh!