Igår var det ju riktigt risigt med mitt mående. Jag ringde psykakuten redan igårkväll men de hade sån väntetid att jag väntade med att åka dit. Sedan la jag mig på soffan och då somnade jag (jag hade tagit sömntabletter så det var inte så konstigt).

Idag vaknade jag redan vid 8 och försökte få tag på min doktor för att förnya mitt recept på Alimemazin (min behovsmedicin), men jag fick inget svar. Då bestämde jag mig för att åka bort till psykakuten.

Väl där fick jag vänta och vänta som vanligt, men till slut fick jag prata med en jättevänlig läkare. Hon berättade att min doktor var ledig/jobbade någon annanstans den här vecka så det var inte så konstigt att han inte svarade i telefon.

Läkaren på psykakuten förnyade receptet jag behövde och vi kom överens om att hon skulle lägga en ”bevakning” till min doktor, så förhoppningsvis kontaktar han mig på måndag, alternativt hör någon annan på beroendecentrum av sig så jag får hjälp. Hon tyckte det var bra om jag åkte hem till mina föräldrar i helgen så jag lovade att göra det.

Apoteket Berga Centrum

Det jävliga med Alimemazin är att den är ganska ovanlig och i regel har apoteken inte den på lager. Sjukhusapoteket hade den inte hemma men de upplyste mig att det enda apoteket i stan som hade den hemma var Berga Centrum. Jag cyklade hem och hämtade min segway och körde den ut till Berga Centrum för att hämta ut Alimemazinen. Jag var lite orolig att någon annan skulle hämta ut innan mig så det var slut när jag kom, men det fanns och det tackar jag någon gud för.

Nu kommer pappa och hämtar mig om cirka en timma. Jag är lite lugnare men känner mig fortfarande orolig i kroppen.