Meny Stäng

Var hos doktorn idag

Jag var hos min doktor idag, jag har kallat honom läkare innan, men alla säger doktor så jag hänger på där helt enkelt. Det låter ju lite mäktigare faktiskt.

Han är jävligt skön min doktor, den bästa doktor jag träffat tror jag. Idag hade vi en del att avhandla med tanke på hur senaste tiden sett ut, det har varit mycket skit.

Mina träningsskor

Vi diskuterade min ångest senaste tiden och för att fatta mig kort kom vi fram till att jag behöver mer rutin i min tillvaro. Exempelvis måste jag komma igång med träningen och ta mig till gymmet. För att eftermiddagarna ska kännas mindre jobbiga ska jag försöka att sticka till gymmet direkt efter jobbet. Då vet jag att jag har något att göra och slipper tänka att jag ska hem till ensamheten i lägenheten. Ensamheten är svår!

Så det blir helt enkelt att börja gymma tre gånger i veckan och power walka två. Det har ju funkat förut så det måste funka nu, det ska funka nu!

Att ha rutiner är bra, då slipper jag fundera så mycket.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar