Meny Stäng

En ny mössa som är som den gamla

Någon kanske kommer ihåg mössan jag hade på mig typ hela tiden för cirka två år sedan. Om inte så kan jag berätta att det var den skönaste och softaste mössa jag har haft. Det var en gratisgåva från Coca Cola men jag de-brandade den ganska snabbt och gjorde den till mig egen. Grejen var att efter en incident vi inte behöver gå in på närmare så förlorade jag mössan. Trots försök till att leta upp den har jag kammat noll.

För att komma till saken så idag när jag var på JC för att få ett par jeans uppsydda hittade jag en verklig ersättare till ”den gamla mössan”. Nu har jag en ny mössa som är som den gamla. Den kommer från State of WOW, heter City Beanie 21 och kostade 150 kr. Visst är det en värdig ersättare till ”den gamla mössan”? Jag lovar er att ni kommer få se mycket av den här mössan fram över för den är så jävla skön.

Nu när jag ser dem bredvid varandra så är de fan nästan identiska, tänk om de är samma!

Den gamla och den nya-mossan

Läs mer om ”den gamla mössan” här

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar