Jag känner att jag kanske la upp en lite stötande bild i föregående inlägg. Den är lite pinsam för mig också men jag ser det som någon form av ”före bild” (inte förebild utan en FÖRE bild). Jag tränar ganska hårt nu och har ett bestämt mål, det är att bli av med mina extra kilon och komma i så pass bra form att jag slipper skämmas över mitt utseende. Bilden är tänkt att jämföra hur jag ”såg ut då” och hur jag ”ser ut sen”, hoppas att du har förstått.

Jag tränar nu tre gånger i veckan på gymmet och dagarna mellan gym-passen motionerar jag minst 90 minuter. De där 90 minuterna har jag inte fått rutin på än, men jag jobbar på det. Det känns i alla fall som jag har en bra grej på gång och jag tänker hålla i det tills jag nått mitt mål. Sedan kommer jag garanterat att fortsätta träna för att hålla i den formen eller för att komma i ännu bättre form, det visar sig när vi är där.

Apropå träning så behöver jag ny musik att träna till. Jag har alltid musik i öronen när jag tränar och det jag lyssnar på nu börjar bli uttjatat. Är det någon som har tips på bra träningsmusik? Skriv en kommentar, jag är öppen för allt!