Igår begav vi oss till Öland. Jenny hoppade ur bilen hemma hos sina föräldrar och jag klev inte ur förrän jag var i Borgholm hos mina.

Mamma fick en ros i kruka redan igår, onödigt att gömma den en hel dag liksom. Och hon blir så glad av sånt, att få fina blommor alltså och det värmer i själen.

Idag fick jag agera nätverkstekniker och installera mor och fars nya modem som stått och samlat damm sedan i höstas för att de trodde det skulle vara så krångligt och så många olika apparater som skulle kopplas ihop. Tur att man är ett sånt snille! Hallå eller, hur lätt är det inte att sätta upp moderna modem där router och trådlöst är inbyggt? Muuuaahahaaa!

Nu har min mor och jag varit ute på en promenad med hunden. Det är mysigt att göra saker tillsammans med henne och att mamma följde med var också roligt.

Näää, det är trevligt att få egentid med mor och prata om ditt och datt. Hon är så snäll min mor, finns där och ställer alltid upp.