Jag landade ett jobb för några veckor sedan, som visual merchandiser. Jag är anställd av ett företag som har avtal med MediaMarkt. Vad jag gör är att ansvara för vissa varumärken och ser till att produkterna presenteras på ett bra sätt som gynnar försäljningen av just dessa produkter och att det är lätta att hitta rätt produkt, ser till att det är fyllt på hyllorna, ser till att alla priser stämmer och skyltar vid kampanjer och dylikt. Det är ett fritt och roligt jobb där jag jobbar självständigt men samarbetar givetvis med butikspersonalen så att allt blir lätt och de blir nöjda. Det är ett deltidsjobb men bättre ett deltidsjobb en inget jobb alls.

Jag söker andra jobb samtidigt och det vore kul att hitta ett jobb som går att kombinera tidsmässigt med jobbet som visual merchandiser. Jag har sökt massor av butiks och lagerjobb men det är trögt. Jag har dock varit på några intervjuer men det har inte lett till något jobb, men jag fortsätter söka. Idag till exempel har jag sökt sju olika jobb på bland annat CityGross, Bauhaus, Eko och Willys. Det är tråkigt att det inte finns så många jobb inom min bransch som grafisk formgivare och webbproducent, men ibland dyker det upp, men konkurrensen är hård eftersom det är begränsat antal tjänster. Jag ger dock inte upp utan håller utkik efter sådana jobb hela tiden.

Vid sidan av driver jag en egen liten låda som jag kanske har skrivit om tidigare. Jag erbjuder design av logotyper, marknadsföringsmaterial och webbplatser. Behöver du eller vet du någon som behöver något av nämnda produkter kolla gärna in webbplatsen Logoexpress.se.

Det om detta, nu fortsätter jobbsökandet! Ha det gôtt, Jesper!