Jag skrev ju i tidigare inlägg om att jag startat en Batman-samling. Jag tänkte lägga upp vad den består av och jag börjar med en av sakerna jag är mest stolt över.

Det är soundtracket från tv-serien Batman (eller Läderlappen som den hette i Sverige) från 60-talet. Det är en EP som innehåller titellåten som är komponerad av Nelson Riddle. Den innehåller även citat och röster från serien av till exempel Batman och Robin. Det är originalutgåvan från 1966. Dessvärre är den lite skadad av någon vätska som runnit ut på den men i övrigt är den i bra skick med tanke på åren den har på nacken.

Jag har tyvärr inte kunnat lyssna på den eftersom min skivspelare ligger nedpackad i källaren, men att ha den i min ägo är stort för mig.

Mer om min samling och vad den består av kommer jag lägga upp löpande för det finns fler godbitar att visa upp. Hehe!