Igår var jag på jobbintervju på Bauhaus här i Kalmar. Idag ringde dom och gav mig besked.

JAG FICK JOBBET!

Jag kommer att jobba på färgavdelningen. Det har jag gjort förut, på andra ställen, så det känns som jag har en bra grund att stå på. Jag tycker det är jättekul att jobba på bygghandel då jag själv har ett stort intresse för att fixa och dona med både det ena och det andra. Men Bauhaus har ju så mycket mer än bara byggvaror.

Som det står på Bauhaus webbplats;

Vi har ett brett och omfattande sortiment inom varuområden som belysning och el-artiklar, VVS, verktyg, järnvaror, målerivaror, förvaringslösningar, kakel, golvbeläggning, trä- och byggartiklar samt ett jättestort urval av trädgårdsartiklar och inom- och utomhusväxter.

På tisdag börjar jag och då är det att ta truckkort som står på schemat. Sedan blir det introduktion i två dagar (Torsdag + Fredag) sedan börjar jag jobba på Lördag och fortsätter på Söndag. Sen ska jag jobba varannan helg till att börja med.