Jag skrev i tidigare inlägg att jag hade tre jobb. Nu har jag nästan inget. Eller jo, jag har två behovsanställningar kvar men det är trögt just nu. Jag jobbar kvar på Willys och Dryckeskonsult. Dryckeskonsult har ont om uppdrag nu under Corona-tider så där blir det inte mycket jobb. Willys har skurit ner på timmar för sina anställda och därför blir det inte mycket jobb för oss behovsanställda heller förutom när någon är sjuk, annat förhinder eller när leveranserna är stora och det behövs extra personal.

Sommaren är säker i alla fall. Då ska jag jobba på Willys under semestertiderna, det känns ju tryggt i iallafall men det vore skönt med en fastanställning så jag vet att jag säkert har jobb inför hösten.

Varför slutade jag på Bauhaus då? Jag trivdes inte. Den arbetsatmosfär som är där passade inte mig utan var riktigt otrevlig enligt min uppfattning. Stämningen mellan personalen och attityden gjorde att jag bara mådde dåligt och ville inte gå till jobbet. Jag har hört fler som jobbat där som tyckt exakt samma sak och jag har även hört från människor som handlat där att de fått ett otrevligt bemötande och dålig service. En dålig arbetsplats helt enkelt.

Men nu blickar vi framåt som man brukar säga. Jag har lite egna webbprojekt på gång med Ölands anknytning. Jag driver ju sedan en lång tid tillbaka Olanningen.com som är en webbplats om Ölands kulturmiljöer, historia och sevärdheter. Jag har försökt utveckla den sedan jag tog över efter min pappa som startade Olanningen.com. Jag har inte fått riktigt snurr ännu utan arbetar just nu med att komma på rätt spår. Jag ska omarbeta den lite för att bli mer lättanvänd, uppdatera informationen för att vara mer aktuella och lägga till funktioner så att webbplatsen ska bli mer användbar för alla. Det handlar bara om att hitta tid, det är nämligen ingen liten sajt. I föregående inlägg kan du även läsa om ett nytt projekt jag har skapat för att främja lokal handel på Öland nu under pandemin. Förhoppningsvis blir det även långsiktigt och kan utvecklas till att användas även när allt blåst över. Läs som sagt mer i föregående inlägg.