Meny Stäng

Etikett: accessoarer

Kalmar marknad 2017 – Fredag

Första marknadsdagen på Kalmar marknad, som håller på i dagarna tu, dvs Fredag  28/7 och Lördag 29/7.

Jenny och jag var där igår. Det är mycket samma saker i flera stånd så egentligen behövs bara 10 stånd (det har jag säkert skrivit förut i något inlägg, men nu är det aktuellt igen).

Jag hittade i alla fall ett par sköna haremsbyxor, har börjat gilla den typen av byxor mer och mer. För ett par år sedan kunde jag inte ens gå ut till närlivs i mjukisbyxor, nu lallar jag runt på stan i dem.

Jenny har sedan länge velat ha en viss typ av väska. När hon hittade en igår så köpte jag den till henne, en lite present kan man säga vilket alltid piggar upp förhållandet. Men inte för ofta och inte vid fel tillfällen. Där kommer din finkänsla in om du har någon.

Självklart blev det en påse godis också, marknadsgodis är fan det bästa godiset. Givetvis från Mariannelund, som mina föräldrar lärt mig (fråga inte varför).

mina-byxor-kalmar-marknad

jennys-vaska-kalmar-marknad-17

godis-kalmar-marknad-17

Spara pengar på din Apple Watch

Apple Watch kommer i flera olika varianter och kostar allt mellan 4000 till 13000 kr. Det som skiljer sig mest mellan den billigaste och dyraste klockan är färgen (svart, rosa guld, guld, silver) och materialet på boetten (aluminium eller rostfritt stål) samt armbandet. Det finns många olika kombinationer att köpa, men som sagt, det kostar.

Funktionsmässigt skiljer det sig inte mycket mellan modellerna, men en väsentlig sak som jag upptäckte när jag läste lie djupare är att ”sportklockan” är vattentät till skillnad från sina ”finare” syskon och det är mycket värt för mig i alla fall, jag som badar så mycket.

Mitt tips är att du, som jag, köper en lite billigare klocka i en neutral färg och eftersom armbanden är väldigt lätta att byta ut, sedan köper armband för sig. Gör du snabb koll på nätet hittar du massor av snygga och moderiktiga armband. Det finns kopior på originalarmband som fungerar och ser ut precis som de ”äkta”. Jag hittade till exempel ett Milanese magnetarmband som om du köper en klocka med just det armbandet kostar 8000 kr. Jag betalade 100 kr för mitt armband.

apple-watch-leather-ebay

Där du hittar flest modeller av armband är Ebay. Som jag skrev köpte jag ett magnetarmband för 100 kr. Jag har även beställt ett läderarmband, också det för knappt 100 kr.

Så tänk dig för, är du beredd att betala flera tusen kronor för ett armband? Om svaret är nej, gör som jag, surfa in på Ebay och sök efter armband. Det finns inget slut på snygga armband.

apple-watch-milanese-pack

apple-watch-milanese-on-arm-up

apple-watch-milanese-on-arm-side

apple-watch-milanese-desk

 

Nytt fodral till min kära jPhone

Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag på jakt efter ett fodral till min kära ”jPhone”. Jag köpte ju ett på Telia som jag var lite tveksam till, det slutade med att jag var mycket tveksam för att inte säga ”gillade inte alls”, så jag lämnade tillbaks det. Istället köpte jag det här fodralet som jag spanat in tidigare.

P.A.P iPhone-fodral

Det kommer från P.A.P Sweden and ”I like it a lot”! Först var jag lite tveksam till det här fodralet också men nu när jag väl har känt på det så. I början var det jävligt tight men när mobilen väl var på plats, hade fått ligga en stund och eftersom läder är ett levande material så töjde det sig och sen passade det perfekt. Den har en rem inuti som gör det lätt att få upp mobilen ur fodralet. Halsremmen är fäst med två knutar på baksidan, det gör det lätt att ta bort remmen vid tillfällen man bara vill ha fodralet som det är. Att det är slimmat är en av sakerna jag gillar med det, sen är att det är jävligt stilrent och ganska diskret också, man vill ju inte gå runt med en ryggsäck runt halsen, som det kändes med det förra fodralet, liksom.

Gillar du fodralet och vill vara lika cool som jag finns det att köpa hos iPhonebutiken.se till ett överkomligt pris eller direkt i PAPs egen webbutik. Jag är i alla fall supernöjd!

Merchandise

Du har väl inte missat min webbutik?

Om du gillar min blogg, tanken, konceptet ”Hatad & Älskad Av Alla” kan du köpa merchandise i den exklusiva webbshoppen.

The Hatad & Älskad webbshop.

Butiken är nyligen uppdaterad med bland annat laptop-fodral, en mysig Hoodie inför hösten samt en supertrendig scarf.

Besök butiken och köp din ”special designed merch” idag.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar