Meny Stäng

Etikett: Åka bil

Påskafton 2016

Åkte hem till Borgholm idag för att fira påsk med mina föräldrar. Eller fira föresten, det handlar väl mest om mat och godsaker. Vi åt ägg, sill, lax, skinka, rödbetssallad, Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar m.m. På kvällen blev det fika med tårta.

Mamma och pappa fick ett påskägg med godis och två trisslotter av Jenny och mig. De är så söta när de skrapar lotter de fått tillsammans. Mamma skrapar två rutor sedan pappa två och sedan mamma två och så vidare tills alla rutor är skrapade. Det måste vara kärlek.

  
Vi fick skjuts av Hanna till Stora Rör där mina föräldrar mötte upp för att hämta mig och…

…ingen knappt kom ihåg att hälsa på varandra för att Evita drog allas uppmärksamhet till sig.    
   

En jävligt spontan roadtrip

I tisdags när vi käkade frukost hade vi ingen aning vad vi skulle göra på dagen. Vi kände att vi behövde göra något och komma bort, så helt plötsligt sa vi; – Vi åker någonstans!! Då kom Jenny på; – Ydre!! Så ”sagt och gjort”, vi packade snabbt in tält, sovsäckar och övrig packning i bilen och bara körde. Galet kanske, men fan vad roligt vi hade.

Eftersom vi inte hade någon tid att passa eller andra planer körde vi de vägar som var trevligast och stannade till lite här och där och kollade. Väl framme i Ydre och specifikt i Sund käkade vi pizzan vi köpt på vägen, slog upp tältet, åkte runt och kollade lite på Jennys gamla hemtrakter, kul att se var hon kommer ifrån. En härlig dag som avslutades med en mysig liten picknick nere vid Sundssjön. Shit vad vackert det var där nere, särskilt vid solnedgången. Toppendag!

Dagen efter käkade vi frukost på ett litet café, helt okej faktiskt. Sedan hälsade vi på Jennys farmor som blev glatt överraskad för hon hade inte en aning om att vi skulle komma. Sen var vi tvungna att bada i den lilla sjön när vi ändå var där, det var skönt men kallt. Toppendag det också! På hemvägen zickzackade vi runt lite till bland annat Hutsfred (som var tråkigt), Målilla och till Mariannelunds Karamellkokeri och köpte lite godis (det var gott!).

I bilen före avfärd

Väg och skog

hogsby-kyrka

På rastplatsen

Vy över Sundssjön

Pizza på filt

Tältet på plats

Sunds kyrka

Vid vattenbrynet

Sundssjöns vatten

Väg och blå himmel

Veckan som var (v. 23)

Veckan som var har både innehållit besök på botten och besök på fina tillställningar.

Deppig JeppeI början av veckan var jag jävligt deppig, men då tog Jenny med mig ut på en åktur bilen och det piggade upp. Vi bara körde och körde ut på landet med bondgårdar och torp. Det kunde slutat illa för vi hade ingen aning om var vi var. Egentligen var det inte så farligt, bara att vända och köra tillbaka 1 km och svänga ner på 125:an. Men roligt var det, jag var glad och Jenny var glad och då var ju hela bilen glad.  Fast senare blev jag deppig igen, så, ja…

Jenny kör bil  Idag har Jenny varit på bal, hon var fan det vackraste jag sett i sin fina klänning, sitt smink och sitt hår. Hur stolt och lycklig får man vara liksom? 

Jenny, Emma och Amanda på bal Själv tragglade jag Magic med Nicke ikväll, en eloge till honom som inte ger upp att lära mig ett spel som en person som jag aldrig kommer fatta. Men det var jättetrevligt att hänga där en kväll och spela och snacka skit. Tack för det!

 Magic är inget lätt spel
Just det! Jenny var sugen på Philadelphiaost så när vi ändå var på City Gross köpte vi med oss 1,65 kg. Går ju ändå åt liksom! 

Jenny gillar Philadelphiaost 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar