Meny Stäng

Etikett: älska

Så har ännu en dag passerat

Jag kände för att uppdatera här. Jag insåg att om jag ska kalla mig bloggare så måste jag blogga också.

 
Både jag och Jenny är fortfarande inlagda vilket äe skittrist. Ikväll var vi dock hemmen stund tillsammans och hann ära kvällsmat, knapra nötter och kolla på tv. Det var så jävla skönt att vara hemma båda två och kunna koppla av utan att stressa och framförallt få närhet. Det är vid såna här tillfällen jag verkligen inser hur mycket hon betyder för mig. Jag skulle inte klara mig utan henne.

Jag älskar dig, Jenny!

Jag var hemma tidigare idag och då hade jag fått rolig post. Jag har nämligen tagit ett till hål i mitt ena öra och har inte haft några vettiga smycken att ha i, bara en bananbarbell som inte alls sitter som den ska. Idag kom dock de nya smyckena jag beställt. En ballclosure-ring på 1,2 mm och en på 1,6 samt en töjspiral från 1,2 till 1,6. Det perfekta startskottet för töjning alltså. Målet är 4-5 mm, men vet inte, kanske håller det till 2. Det var svårt att få dit kulan på en så liten ring så det blev lite blodspillan. Men som jag instagrammar tidigare idag; ”Smärtan är min kompis”.

 
Provade en ny snus också; General Smokey Oak heter den men smakar som vanlig General så ingen sensation och inget att rekommendera.

 

Kontroversiell, jag?

För ett tag sedan fick jag frågan om jag är kontroversiell. Jag visste inte vad jag skulle svara, är jag kontroversiell?

Frågan kom från en person som läste texten på min tröja där det står ”Hatad & Älskad Av Alla” på bröstet och sen finns adressen till min blogg på ryggen.

Jag kontroversiell

Tanken var från början att bloggen skulle vara kontroversiell, bara att jag inte kunde sätta ord på det. Kontroversiell i den bemärkelsen att man antingen skulle just hata eller älska det jag skrev, tilläggas bör att jag var i en ganska destruktiv period när jag kom på det. Det har inte blivit riktigt som jag tänkt mig, men visst kan jag vara kontroversiell. Jag kan be er alla dra åt helvete till exempel, vad säger ni om det? Jag ska fan i mig skärpa mig…

Dra åt helvete!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar