Meny Stäng

Etikett: Anställning

Whad up?

Nu känns det som att våren är här och det gör att jag får extra energi.

Jag skrev ju mycket om min psykiska hälsa för ett tag sedan och jag vill bara skriva en sak om detta. Jag mådde ju dåligt på min förra arbetsplats eftersom det var så dåligt organiserat, otydliga direktiv och dålig planering. Efter jag slutade där har jag bara mått bättre och bättre. Nu mår jag faktiskt jättebra, så att få sluta på det företaget gjorde mig mycket gott hur tråkigt det en är att få sparken. Det här var för mig det bästa som kunde hända i arbetsväg!

Jag fortsätter söka jobb men det går trögt. Jag söker kanske i snitt fem jobb per vecka och fler om det finns passande annonser ute. Jag kollar lediga tjänster på 4-5 olika sajter, men det är lika tunt överallt.

Jag har nu jobbat som Visual merchandiser i drygt en månad och det känns bra, men det är för få timmar så det vore egentligen perfekt att få en liknande anställning till som går att pussla ihop med den nuvarande. Jag hoppas dock på ett heltidsjobb eller minst 75%.

Nu inför sommaren kommer det ju ut många sommarjobb och det vore inte dumt att få ett även om det är tidsbegränsat.

Jag fortsätter kötta ut ansökningar, inte annat att göra. Peace out!

Anställd

Idag var ingen vanlig dag dör idag började jag jobba. Jag har ju jobbat tidigare under våren men då som frilans, nu är jag anställd, vilket är en trygghet. Det känns skönt att finnas i ett sammanhang igen, att få in rutiner och att känna att jag behövs. Riktigt kul att få äran att jobba med det härliga gänget på Media 4 You.


Efter att jag slutat jobba, som jag gör klockan tolv, åkte jag till Angelica där Jenny redan var. Där blev det kaffe och garv åt saker som normala människor inte skulle fatta ett skit av. Sedan hemfärd för en enkel lunch för att sedan styra bilen till NetOnNet och lämna tillbaka skruvdragaren som vi köpte igår. Smarta människor köpet det de behöver för stunden och lämnar tillbaka när de är klara med uppgiften. Ett tips till alla snåljåpar där ute, eller fattiglappar.


Idag var det marknad i Algutsrum (Öland) så dit åkte vi också. Det fanns inte mycket roligt men jag köpte varsina byxor till Jenny och mig och så givetvis det traditionella marknadsgodiset.

Jobb å sånt

Jag har ju hintat flera gånger om att det händer grejer i min jobbkarriär. Nu tänkte jag förklara lite hur det ligger till.

Jag har ju haft ett skrivbord hos ett jobbcoachingföretag en lång tid nu. Där har jag provat min arbetsförmåga och gjort några provjobb samt arbetat med ett par egna projekt och även haft kontakt med företag som eventuellt kunde vara presumtiva arbetsgivare, men utan framgång.

Läge för anställning

I höstas blev jag kontaktad av ett företag som var i behov av min kompetens och de undrade om jag kunde göra uppdrag åt dem. Jag sa ja och jag har nu jobbat som frilans en tid åt dem. Det har känts jättebra att min kunskap, erfarenhet och framförallt min personlighet uppskattas. Nu har det kommit på tal om att hitta en anställningsform på nämnt företag. Förutsättningarna ser bra ut och det känns som det kommer passa mig.

Jag var inne på att välja en annan inriktning men nu när jag känt på företagets arbetsområden känns det ändå bra. Det är saker jag har jobbat med tidigare i flera år och det område jag har en högskoleexamen inom, så det har potential att bli bra och utvecklande.

Så nu vet du hur det ligger till och vad jag har hintat om tidigare. Jag återkommer med uppdatering om hur det går.

Om någon som läser detta anser att jag skrivit något opassande är du välkommen att kontakta mig.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar