Meny Stäng

Etikett: appar

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

Fy fan vilka kassa strumpor

Idag har jag varit duktig, jag har varit ute och gått.

Jag gick Lindö/Ängö-rundan (i den ordningen) idag, fan vad gutt det var, en bra träningsrunda. Den är 4 km fick jag reda på idag tack vare Nike+. Har ni inte den appen kan jag rekommendera er att ladda ner den, du får full koll på din träning. Jag gick rundan på 40 minuter, ganska bra.

Vad som inte är bra är att de nya strumporna jag köpte för ett par veckor sedan, de är av märket Kappa, vilket jag trodde var bra skit. Jag plockade fram ett par i onsdags när jag skulle ut och gå. Idag var andra gången jag använde dem, totalt har jag gått 7 km med dem, titta så de ser ut…

De jävligt kassa strumporna

Är det jag som går konstigt och belastar tårna för mycket? Har jag för långa naglar? Eller är strumporna bara jävligt kassa?

Många frågor som aldrig kommer få ett svar (troligen).

WordPress för iPhone

Äntligen tror jag att jag fått Worpress för iPhone att fungera.
Nu finns det risk för att jag kommer blogga mycket på språng.

Endomondo – app som gör det roligare att träna

Jag har ägt en iPhone ett bra tag nu men har inte skrivit om en enda app jag använder. Nu är det dock dags och jag börjar med tränings-appen Endomondo.

Endomondo använder din mobils inbygda GPS för att logga träning allt från promenader till vindsurfing, men det är mycket mer än så. Det finns nämligen en hel community på webben där det går att sätta upp utmaningar vänner imellan och peppa varandra under träningsrundor genom att skicka meddelanden direkt.

Endomondo - en rolig träningsapp.

Appen kan också ge kontinuerlig information i röstform under träningen. Nu har jag bara testat den under en promenad men för varje kilometer fick jag information i örat om både distans och tid.

Väl hemma vid datorn loggade jag in på www.endomondo.com och fick en överblick på min runda på en karta. Där fanns även att läsa genomsnittshastighet med mera och en total sammanställning över min motion hittills.

Endomondo är helt gratis att använda och ladda ner.

Finns även till Android, Symbian och Windows Mobile.

Copyright © 2018 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar