Meny Stäng

Etikett: armband

Spara pengar på din Apple Watch

Apple Watch kommer i flera olika varianter och kostar allt mellan 4000 till 13000 kr. Det som skiljer sig mest mellan den billigaste och dyraste klockan är färgen (svart, rosa guld, guld, silver) och materialet på boetten (aluminium eller rostfritt stål) samt armbandet. Det finns många olika kombinationer att köpa, men som sagt, det kostar.

Funktionsmässigt skiljer det sig inte mycket mellan modellerna, men en väsentlig sak som jag upptäckte när jag läste lie djupare är att ”sportklockan” är vattentät till skillnad från sina ”finare” syskon och det är mycket värt för mig i alla fall, jag som badar så mycket.

Mitt tips är att du, som jag, köper en lite billigare klocka i en neutral färg och eftersom armbanden är väldigt lätta att byta ut, sedan köper armband för sig. Gör du snabb koll på nätet hittar du massor av snygga och moderiktiga armband. Det finns kopior på originalarmband som fungerar och ser ut precis som de ”äkta”. Jag hittade till exempel ett Milanese magnetarmband som om du köper en klocka med just det armbandet kostar 8000 kr. Jag betalade 100 kr för mitt armband.

apple-watch-leather-ebay

Där du hittar flest modeller av armband är Ebay. Som jag skrev köpte jag ett magnetarmband för 100 kr. Jag har även beställt ett läderarmband, också det för knappt 100 kr.

Så tänk dig för, är du beredd att betala flera tusen kronor för ett armband? Om svaret är nej, gör som jag, surfa in på Ebay och sök efter armband. Det finns inget slut på snygga armband.

apple-watch-milanese-pack

apple-watch-milanese-on-arm-up

apple-watch-milanese-on-arm-side

apple-watch-milanese-desk

 

Marknadsdagens inköp

Efter lite strul att hitta en bra parkering kom vi till slut fram till Löttorps Marknad. Far var inte nöjd med första parkeringsplatsen då bilen bredvid såg misstänkt ut. Misstänkt för att ha en slarvig ägare som skulle slå upp bildörren i sidan på ”pappas bil” och göra fula märken.

Det var en ganska stor marknad, många knallar och ett brett utbud av saker, grejer och skräp. Efter att ha gått runt hela marknaden och tittat, känt och klämt på presumtiva inköp gjorde vi en vända till för att besöka de stånd som hade den bästa produkten för att köpa.

Jag var dock tvungen att använda tärningarna en gång för att bestämma mig vilket bälte jag skulle köpa och av vilken knalle. Nu i efterhand så känner jag att tärningarna gjorde det bästa valet.

Resultatet blev;

1 st ”Kick-Ass Läderbälte” inkl. spänne (min egen kombo), 180 kr
1 st ”Astufft Läderarmband”, 120 kr 100 kr
2 st Linne (”Herrsingel”), vita, 100 kr
150 st Hundbajspåsar (för kattlådan), 30 kr
1 st Skohorn (långt, svart), 10 kr
ca 600 st Tandpetare, 10 kr
5 hg ”Marknadsgodis”, (Tack Mamma!)

För att tillfredsställa er fashionistor där ute kommer här även en bild på mig där jag bär både ”Kick-Ass bältet” och ”Astuffa armbandet”.

Varsågoda!

Nytt band till gammalt armband

Jag har ett ”vikinga-armband” som jag tycker väldigt mycket om. Jag har burit det på höger-armen hur länge som helst men senast så gick det sönder.

Nu har jag hittat en rem / ett band som passar bra för att fästa det som ska bli fäst på min ”vikinga-arm”.

Jag köpte det jag behövde på ”Present & Hobby” på Baronen i Kalmar. Fantastisk butik, de har allt en kreativ människa som jag behöver.
Jag köpte två canvasdukar samtidigt, kalas! Tack, Berit!(?)

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar