Meny Stäng

Etikett: Bad

Semestern är slut men inte sommaren

Vilken fantastisk sommar vi har! Det har gått att göra allt det där man vill göra. Bada, sola, picknick, fika på stan, sitta på uteservering och mycket annat.

Min semester är slut, jag började jobba i måndags. Det är självklart tråkigt men jag ser tillbaka på vilken underbar semester jag har haft de tre veckor som jag har varit ledig. Dessutom har jag en vecka kvar då jag och min kära flickvän ska åka till Rhodos och det ser jag verkligen fram emot. Det blir ju inte så mycket för värmen vi åker utan mer för att komma bort från vardagen, få miljöombyte och komma långt ifrån Sverige och koppla av från allt som stör.

Att det är jävligt varmt har väl ingen missat. Höga temperaturer och avsaknad av regn har ju gjort det stundvis outhärdligt, men jag försöker njuta. Snart är det vinter, kallt och snöigt så nåde den som klagar nu, det kan du göra sen istället.Hoppas det fortsätter ett tag till!

På kontoret är det också varmt. Ingen luftkonditionering och värmen ute drar ju in om man öppnar fönstret, men man måste ju för att få in någon som helst andningsbar luft. Det gör det svårt att koncentrera sig och fokusera på det som ska göras. Man blir liksom avdomnad i huvudet. Jag gör vad jag kan för att hålla temperaturen hyfsat nere. En USB-bordsfläkt funkar till exempel. Inte för att det blir mycket svalare i rummet men det svalkar lite i alla fall.

Jao, det var det för nu. Hörs snart igen. Tjaba!

Ytterligare en roadtrip

Idag blev det sovmorgon för min del. Ångesten fick mig att sova till kvart över tolv. För att inte göra saken värre bestämde vi oss för att åka någonstans och sola och bada lite. Vi gillar ju roadtrips, Jenny och jag, så vi satte oss i bilen.

Vi styrde kosan söderut ( kosan, va fan är det, det var ju en bil vi styrde). Vi hamnade vid Vita Sand. Jag har aldrig varit där förut men det var en fin liten sandstrand. Vattnet hade helt okej temperatur så vi låg i och plaskade lite. Sedan solade vi lite, fikade lite och åkte därifrån.

Vi ville åka någon-rolig-stans men åkte ner till Söderåkra och vände sedan styrdes kosan…eller bilen mot Påryd. Vi ville äta glass men konstaterade att det inte finns så många typ glasskaféer runt Kalmar så det fick bli en mjukglass vid kiosken i Ljungbyholm. Det var gott men inte mer.

När vi kom hem käkade vi dumplings. Det har jag aldrig ätit förut men det var jättegott. Efter det blev det lite kollande på roliga tv-serier och nu är det dags att sova för vi är redan trötta.

Det var den dagen vi kallade 15 Augusti 2015.

Ha det gott! /Jeppe

   
   

Baksätet

Det blev en liten kvällsutflykt ikväll (när annars?). Angelica kom hem till oss för att hitta på nåt skoj. Jävla fin människa det, vi kan vara oss själva när vi är och det är skönt. Idag hade jag en ganska dålig dag men det känns inte konstigt att göra saker trots det när man gör det med människor som förstår, jag kunde vara mig själv med andra ord.

Jodå, vi åkte till Färjestaden förstår du. Där blev vi överraskade av att det var marknad, men det var bara en bonus. Vi käkade glass och jag lyxade till det med en gyrostallrik till det – gott!

Tjejerna ville bada idag också, inte jag, så bilen styrdes mot Saxnäs camping för ett kvällsdopp. Det var tydligen skönare i vattnet än på land som det blåste.

Just det, jag åkte i baksätet för första gången idag i min egen bil. Betyg: ”Kanske det bästa baksätet som jag har åkt i någonsin. Fem fisringar av fem möjliga.”


Jag åkte i baksätet – BAKSÄTET, sa jag, och…


…tjejerna där fram.


F*cking Saxnäs då!


Jag blev lämnad ensam på stranden i mina skor.


”Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv”

IMG_5028.JPG
Det är bra jävla fint att åka över Ölandsbron en sommarkväll.

Sommarens lata dagar

Sommaren är här nu, om du missat det! Det tog mig själv nästan hela juni innan jag fattade det. Men den senaste veckan har varit fylld med bad, glass, mera bad och annat sommarskoj.

Min bästa vän herr Witt var nere på visit med sina två söner så det blev en hel del lek, stoj och fotboll.

Och Jenny och jag har badat i snitt 1,5 ggr/dag de senaste dagarna. Glass går också åt en del, man ska äta mycket glass på sommaren, då håller man sig glad…eller mätt, hur det nu är.


Jag och mina homies, Bengt och Oscar.


På beachen.


Jenny gillar glass.


Angelica och Jenny i det blå.


Sommarfika hos päronen.

IMG_4973.JPG
Min gudson Erik visar sina gangstertalanger.

Dagen i bilder, ost, julkort och skumbad

Här kommer en sammanfattning av min dag i bilder.

Min nya ost; Billinge Original

Ben & Jerry's Half Baked

Jag är inne i en period av mängder av legymsallad

Nya rakblad kom med posten idag

I kväll unnade jag mig ett varmt skumbad

Till att börja med vill jag säga att min bil har fått ett nytt batteri, så nu rullar den igen. (Det finns dock inga bilder på det)

När jag var och handlade köpte jag en ny ost, en Billinge Original. Sedan har jag fallit i legymsallads-träsket, jag älskar legymsallad. En vit brödbit med legymsallad och tre skivor rökt kalkon är det bästa som finns just nu.

Efter slitet med bilbatteriet UNNAR jag mig en bytta B & J’s Half Baked och ett skumbad.

Med posten idag fick jag nya raklblad, ni som har sett mig vet att det är hög tid för rakning nu (jag har ett väldigt bockskägg för tillfället).

Jag bestämde mig ju även för att skicka lite julkort i år så jag har skrivit fem stycken än så länge, tror jag ska skicka ett par till i alla fall.

Nu blir det soffan, glass och dokumentär om Steve Jobs. Ha en skön afton, mina vänner!

Jag har svårt att vara ensam

Jag är den typen av människa som inte är gjord till att vara ensam.

När jag är ensam blir jag nervös och orolig, tankarna skenar iväg och ångesten står och väntar bakom hörnet.

Den här helgen ska jag träna lite på att vara ensam.

Jag har just tagit ett varmt bad, det är sånt jag unnar mig.

Jag tog några bilder, här är en.

Mina dödskalleklor

Mina hårt eftertraktade ”Dödskalleklor”.

Ett varmt bad och två Clausthaler

I kväll är en jobbig kväll, fredagskvällar är alltid jobbiga.

Två Clausthale

Nu tar jag mig ett varmt bad, två Clausthaler och två Lergigan.

(OBS! Ölen är alkoholfri)

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar