Meny Stäng

Etikett: Batteri

På verkstad

Så var äntligen dagen kommen då vi kunde lämna in vår Primera på verkstad. Hon startade givetvis inte när vi skulle köra utan vi fick byta batteri (tur vi har två). Troligtvis är det generatorn som är paj och då får de fan byta den då. För vi har längtat efter att kunna ta bilen om vi ska någonstans lite långre, slippa åka buss och köra när vi vill. Ska bli så satans skönt!

Troligtvis färdig onsdag-torsdag. Shit vilka roadtrips vi ska göra i sommar, du fattar inte!

Primerna är på verkstan

Energilöst

Häromdagen startade inte bilen. Vi fattade att det var batteriet. Jennys pappa kom och försökte hjälpa oss med startkablar. Bilen startade inte. Vi satte batteriet på laddning tills dagen efter. Bilen startade.

Idag åkte vi till Jennys familj i Stora Rör. När vi körde hem började varningslampor lysa. Airbag, ABS och stereon dog. Vi körde in på rastplatsen i Glömminge och stannade. Bilen startade inte igen. Där satt vi i mörkret mitt ute i ödemarken.

Jennys pappa och lillasyster kom till vår undsättning. Vi provade med startkablar. Bilen startade inte. Vi bestämde oss för att köpa ett nytt batteri imorgon. Pappa och lillasyster skjutsade hem oss till Kalmar. Bilen blev kvar i Glömminge.

Imorgon hoppas vi bilen startar. 

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar