Meny Stäng

Etikett: bilder (sida 1 av 2)

Tillbakablick #3

Här kommer nummer  tre i serien med tillbakablickar på gamla bilder föreställande mig själv.

20131016

20140321

20140427

20140807

Tillbakablick #2

Igår satte jag ju igång en serie med tillbakablickar på hur fan jag har sett ut de senaste typ sex åren. Idag kommer en laddning med bilder till som visar min resa från misär till lyckligt samboliv.

Varsågod, här kommer nummer två…

20120110 20120304 20120710 20130603 20130810

Tillbakablick #1

Ibland sätter jag mig vid datorn och tittar tillbaka på gamla bilder. Det är intressant att se hur jag förändras genom åren. Hur jag ser ut, vilken stil jag har, vad som händer med håret (det har varit en historia för sig när det gäller mig).

Jag tänkte att du också kanske tycker det är kul att se. Därför har jag plockat ut några av bilderna och kommer publicera dem i en serie inlägg. Här är första omgången.

20100803 20110330 20110509 20110513 20110810

Fortsättning följer…

Alanya. Del 3

Här är den sista laddningen med bilder från Jennys och min semester i Alanya. Glöm inte att det var ”semester”!

Alanya. Del 2

Här kommer en bild-batch till från Alanya. Dessa är tagna med min digitalkamera, den feta Canon 7D. Som för övrigt kändes lite för klumpig att bära med sig överallt, därför blev det inte så många bilder med den. Bilderna i förra inlägget från Alanya är därför tagna med ”the jPhone”. Ska kolla på en mindre ”resekamera” som är lite smidigare till nästa resa.

Alanya. Del 1

Det är nu en vecka sedan vi kom hem från Alanya, Jenny och jag, och det var en fantastisk resa. Mysigt, härligt, skönt, ja orden räcker inte till. Sol och varmt hela dagarna OCH kvällarna, jag är galen men hade man varit mer galen än mig hade man kunnat gå naken dygnet runt, efter en liten promenad kunde man tro att jag doppat t-shirten rakt i havet, så blöt var den. Men det var skönt! Vi badade flera gånger om dagen, gick på upptäcktsfärd, åkte bil och buss (fast att turkarna kör som idioter), besökte marknaden och åt och drack gott. Kort sagt, vi levde livet och njöt av varje sekund.

Det är för mycket att berätta men här kommer några bilder så ni får en känsla av hur vår vistelse var. Detta är del 1, så fler bilder kommer  i följande inlägg, så håll koll för att inte missa något.

 

Kvällsfoto

Igår gav jag mig ut med kameran strax efter solen gått ner. Det här är två av de bästa bilderna.

Kalmar fängelse

Kalmar fängelse i all sin ”prakt”.

vasterportbron

Spöke på Västerportsbron

Tur med kameran

Det blev en liten promenad med kameran som sällskap, helt spontant, men man hittar alltid något att fota.

Norrgård

Jennymosaik

Sjöfartsskolan

Järrnvägsbron

Flicka mot tegelvägg

Stötande bild

Jag känner att jag kanske la upp en lite stötande bild i föregående inlägg. Den är lite pinsam för mig också men jag ser det som någon form av ”före bild” (inte förebild utan en FÖRE bild). Jag tränar ganska hårt nu och har ett bestämt mål, det är att bli av med mina extra kilon och komma i så pass bra form att jag slipper skämmas över mitt utseende. Bilden är tänkt att jämföra hur jag ”såg ut då” och hur jag ”ser ut sen”, hoppas att du har förstått.

Jag tränar nu tre gånger i veckan på gymmet och dagarna mellan gym-passen motionerar jag minst 90 minuter. De där 90 minuterna har jag inte fått rutin på än, men jag jobbar på det. Det känns i alla fall som jag har en bra grej på gång och jag tänker hålla i det tills jag nått mitt mål. Sedan kommer jag garanterat att fortsätta träna för att hålla i den formen eller för att komma i ännu bättre form, det visar sig när vi är där.

Apropå träning så behöver jag ny musik att träna till. Jag har alltid musik i öronen när jag tränar och det jag lyssnar på nu börjar bli uttjatat. Är det någon som har tips på bra träningsmusik? Skriv en kommentar, jag är öppen för allt!

Taggar: , , ,

Bilder från Öland Roots 2012: Lördag

Nu har jag gallrat resten av bilderna från Öland Roots och 1600 bilder har nu blivit drygt 360 (tur att man har digitalkamera).

Här är några av de bästa bilderna från lördagen, varsågoda!

© 2018 Hatad & Älskad Av Alla. Alla rättigheter reserverade.