Jag står inför ytterligare ett dilemma. Nu när jag får tillbaka min stationära dator har jag ingen bildskärm. Jag har visserligen den jag använde tidigare men efter ommöbleringen så är den min sovrums-TV. Antingen fråntar jag mig själv tv i sovrummet eller så köper jag en ny skärm. Eftersom den måste fylla ut frånvaron av en iMac för tillfället så bör den vara minst 27 tum.

Jag har tittat lite på skärmar och fastnat för storebror till den jag redan har. Det är en Samsung Syncmaster P2770H. Specen ser bra ut och eftersom jag är nöjd med lillebror som jag redan har, P2470H, så känns det som ett bra alternativ.

Alternativet till att köpa en ny skärm är att koppla datorn till den stora tvn. En 42 tums skärm är ju inte fel det heller men det blir lite tokigt med placeringen av datorn så jag vet inte. Det känns lite surt att lägga ut nästan fyra tusen spänn på en ny skärm när jag redan lagt 2400 kr på reparationen av datorn. Samtidigt ger en ny större skärm mig en bättre arbetsmiljö och kanske gör det att jag kan producera bättre.

Shit vad svårt sånt här är, särskilt när jag alltid kräver ”top notch” och inte nöjer mig med mediokra prylar.