Meny Stäng

Etikett: Blogga

Skulle bloggat

Jag skulle ha bloggat igår men jag gör det imorgon istället.

Bloggtorka

Det såg ju bra ut där ett tag ju, jag bloggade varje dag i säkert en vecka eller mer.

Usch, vad jag hatar såna här inlägg där folk bloggar om hur dåliga de är på att blogga. LÄGG AV!

Jag och mitt kontor

Idag har varit en produktiv dag känns det som. Jag har blivit klar med flera saker på ”jobbet”, haft ett snabbt avstämningsmöte, fått nya problem, ringt telefonsamtal, svarat i telefon och kontrollerat grejer som behövde kontrolleras. Kort och gott bra!

Ikväll har jag varit hos Jenny, det blev en träff bestående av allvarliga samtal och ett snabbt uppbrott. Allt löste sig dock i ett långt telefonsamtal kort därpå.

Nu sitter jag vid datorn och vet inte vad jag håller på med (jo, just nu bloggar jag). Måste komma i säng i tid* ikväll för jag har viktiga saker att göra imorgon.

A’men vi säger väl så, tjing!

Hyllan över skrivbordet

* I tid, vad fan är i tid. Det är väl alltid tid? Jävla skumt uttryck, kan betyda vad som helst.

Humörbloggare

Jag har inte bloggat så mycket senaste tiden. Det beror på att jag är en humörbloggare. Jag har kommit på att jag bloggar som mest när jag mår jättebra eller när jag mår jättedåligt.

Jag är en humörbloggare

Nu ska jag dock försöka igen med att blogga lite oavsett hur jag mår, bara rapportera lite vad som händer även om det inte händer något speciellt.

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten ”like” på Facebook, vad tycker ni?

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar