Meny Stäng

Etikett: Borgholm (sida 1 av 2)

Mors dag

Igår begav vi oss till Öland. Jenny hoppade ur bilen hemma hos sina föräldrar och jag klev inte ur förrän jag var i Borgholm hos mina.

Mamma fick en ros i kruka redan igår, onödigt att gömma den en hel dag liksom. Och hon blir så glad av sånt, att få fina blommor alltså och det värmer i själen.

Idag fick jag agera nätverkstekniker och installera mor och fars nya modem som stått och samlat damm sedan i höstas för att de trodde det skulle vara så krångligt och så många olika apparater som skulle kopplas ihop. Tur att man är ett sånt snille! Hallå eller, hur lätt är det inte att sätta upp moderna modem där router och trådlöst är inbyggt? Muuuaahahaaa!

Nu har min mor och jag varit ute på en promenad med hunden. Det är mysigt att göra saker tillsammans med henne och att mamma följde med var också roligt.

Näää, det är trevligt att få egentid med mor och prata om ditt och datt. Hon är så snäll min mor, finns där och ställer alltid upp.

 

Kallbadhus och blå himmel

Tänkte bjuda på ett par bilder från helgen. Den första är Borgholms kallbadhus i fint eftermiddagsljus. Den andra är från Nynäs på Östra sidan Öland där familjen har en sjöbod. (Klicka för att se större). Håll till godo!

Borgholms kallbadhus

Nynäsplan Öland

Semestern rullar på

Semestern har rullat på och en del skojiga saker har hänt de senaste dagarna. Jag har spenderat några dagar i Borgholm. I onsdags var jag och Oscar på Kapten Röd när han giggade på Strand Hotell i Borgholm.

Kapten Röd på Strand Borgholm

Jag och Oscar på Kapten Röd på Strand Borgholm

Sommar på Storgatan i Borgholm

Min nya hatt

Idag har vi kört go-kart. Jag kom sist i tävlingen men hade jävligt kul i alla fall. Ikväll blir det att ”grillaaa”. Och så har jag köpt en ny hatt.

Ursäkta de dåliga bilderna, de är tagna med iPhone-jäveln.

En sån där skön ingenting-helg

I fredags kväll somnade jag tidigt. Jag vaknade klockan sju på lördagsmorgonen bara för att gå upp och dricka ett glas fil.

Sedan sov jag tills klockan kanske var två och sen åkte jag till Borgholm och mina föräldrar. Där gjorde jag inte många knop. Vi tittade på Mello på kvällen och sedan Sherlock. Efter det var jag så trött att jag gick och la mig.

Bara jag 120212.

Idag blev jag väckt vid tio men gick inte upp förrän elva. Då åt vi frukost och sen lade jag mig på sängen och läste ”Cap & Design”. Vi treish gick vi en promenad på en halvtimme och sedan åt vi.

Nu har jag nyss kommit hem till lägenheten och sitter och sippar på en Carlsberg NON ALCOHOLIC, det är soft.

Försommar i Borgholm

Här kommer en fotostudie av försommaren i Borgholm.

Varsågoda, enjoy!

Bonus varsågoda!

Bakgrunder till skrivbordet:

Maskros med frön (1920×1080)

Maskros gul och grann (1920×1080)

Hemma bäst

Jag har varit på Öland och firat nyår, men nu är jag hemma igen.

Även om det är kul att träffa mor och far och umgås med dem så är det ändå jävligt skönt att vara hemma. Här hemma slappar jag, dräller runt och gör bara precis det jag vill när jag vill. Nu låter det som att jag inte gör det hos mor och far, så är det självklart inte, men du förstår nog vad jag menar ändå.

Jag fångade en fantastisk himmel här om dagen när vi åkte mellan Borgholm och Kalmar. Tyvärr hade jag bara The jPhone till hands så kvalitén kanske inte är den bästa men känslan finns där; ”Blå himmel över alvaret”.

Blå himmel över alvaret.

Nu ska jag plocka fram förra årets julklapp fotbadet, knäcka en kola, slå mig ner i spelstolen och döda lite terrorister.

Helt sjuka färger i Slottsskogen

Hösten har tagit sitt grepp om skogen.

Färgerna i Slottsskogen i Borgholm var helt fantastiska i helgen. Jag tog några härliga bilder, varsågoda!

Slottsskogen i höstkostym.

De sista bladen klamrar sig fast.

Svamp på stammen.

Rot.

Loppisfynd

Jag berättade ju i videobloggen att det var loppis i Borgholm igår. När farsan skulle ner till färgbutiken och beställa tapeter hängde jag på. Jag köpte två ritblock i färgbutiken, jag har börjat teckna i blyerts och behövde flera block.

När vi ändå var på stan gick vi en sväng längs Storgatan och tittade på vad loppisen hade att erbjuda. Det var en jävla massa loppisbord och en jävla massa folk som spatserade runt på gatan.

Jag hittade faktiskt lite prylar som jag inte kunde låta bli att köpa. Det blev ett par högtalare för 20 kronor och en klockradio/väckarklocka för 20 kronor.

Väckarklockor kan jag inte få för några av, det vet de som känner mig. Det här var en lite ”spacad” [spejsad] variant som kan projicera tiden på exempelvis väggen, wow!

Högtalarna är mer tveksamma men jag kände att jag behövde ett par i helgen och de kommer få stå på mitt skrivbord hemma hos mor och far så de finns till hands när jag är där.

Jag tycker inte 40 kronor är mycket pengar, det fick vara värt det, loppis är ju ändå loppis liksom.

Det roliga med det här inlägget är att jag är en sån köp-torsk när det kommer till loppisar och marknader. Jag köper alltid något oavsett om jag behöver det eller inte. Till mitt försvar får jag säga att det är ofta så mysig stämning på sådana tillställningar så jag kan bara inte låta bli att dras med.

En tur i skogen på Seg Way

Vad gjorde jag igår? Jag var ute på en ordentlig tur med min Seg Way och satte den på prov i skog och mark.

Jag körde en tur i Slottsskogen i Borgholm och var uppe på allvaret och hälsade på Slottsruinen.


Se så vacker den är.

Jag laddade upp ett klipp på YouTube, här får du åka med på en sträcka i skogen. Lägg särskilt märke till mitt fina Engelska uttal med Kanadensisk accent.

Dagens shoppingtur

Gårdagen var ju en besvikelse vad gäller shopping, det enda jag lyckades med var att bli svettig. Idag har jag shoppat som en galning däremot.

Jag hade ju satt upp ett mission att hitta minst två par nya byxor i Borgholm. Idag köpte jag tre par jeans.


(Klicka på bilderna för att se dem större)

1 x Zoo York Bronx (Borgholms Outlet, 449 kr)
1 x Zoo York Manhattan (Borgholms Outlet, 399 kr)
1 x Levi’s Engineered (SuperSale Borgholm, 399 kr)

Igår skrev jag ju även att jag hade hittat två par skor men att jag bara tänkt köpa ett par. Idag köpte jag två par skor, haha! Det blev inte de två som jag velade mellan igår och som fanns på bilden.  Det blev dock ena modellen från igår + den vita som skymtades i bakgrunden (kommer du ihåg?)


Zoo York Hester, White (Borgholms Outlet, 399 kr)

Zoo York Banks Bolt, Black (Borgholms Outlet, 449 kr* 399 kr)

Borgholms Outlet är för övrigt en superbutik. Det är inte första gången jag laddar med kläder därifrån.

De har hur mycket snygga märkeskläder som helst till nästan inga priser alls. Är du i Borgholm gör ett besök där, du kommer inte att ångra dig.

Öppet året runt har de också.

* Tack ”Stålle”, du e super!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar