Meny Stäng

Etikett: Buss

En (o)vanlig torsdag i Juli

Tog bussen till Borgholm idag vid lunchtid. Möttes av Mamma och Evita när jag gick från busshållplatsen mot mitt föräldrahem.

Drack kaffe, käka mackor och samtalade med far och mor. Ett par timmar senare strosandes på stan köpandes en tröja, smuttandes på ett glas pilsner.


Njöt av sommareftermiddagen i hamnen. Himlen var fylld av bomullstussar, solen slött dalandes mot sundet.


Kväll hos mina kära vänner N & L avslutades med öl i kylig Ölandsluft vid hamnkanten.


Nu somna sött i pojkrummet. Hög på lycka, hög på livet.

Imorgon jag inget tar för givet.

Fördröjning

Min kamera är dryg mot mig för tillfället vilket gör att jag får tag på bilderna en dag efter.

Igår var jag i alla fall hos min terapeut, åkte buss till kontoret, jobbade, åkte buss från kontoret och sen tog jag och Jenny en promenad.

 
  


   

Hyfsad tid

Idag var vi i alla fall uppe i hyfsad tid, 8.40. Så vi tog det lugnt i ett par timmar, låter slappt, innan jag åkte iväg för att jobba. Blev inte så mycket jobb men jag fick ”det sociala” i alla fall, som de säger. Det är faktiskt nog så viktigt. Gick tidigare än de andra så jag fick åka buss tråkigt nog.

Vad fan vi gjorde sen får du fråga någon annan. Jo, vi lagade mat*, drack kaffe och  kollade på ”Lyxfällan” samt ”Supersize vs Super skinny”. Sedan bar det av till gymmet för min del och Jenny stack till Actic för att köra ett gruppträningspass.

Har haft sån jävla träningsvärk efter i måndags idag så jag var inte säker på om jag skulle klara det. Men med lite lägre vikter så gick det fint. Det är så jävla skönt att träna när jag väl kommer till gymmet och känslan efteråt, av nöjdhet och  trötthet, är värd så jävla mycket både  fysiskt och mentalt. Idag hade jag dessutom ”Far och Son” i öronen för att peppa upp mig. Har du inte lyssnat på dem och gillar hiphop kan jag rekommendera. Du får dock inte vara känslig för texterna är jävligt kontroversiella.

Eftersom träningen var så sent så blev det bara en skål flingor med mjölk, kvällens avsnitt ”Halv åtta hos mig” och sedan bums i säng för vi var så jävla trötta både Jenny och jag.

* Till middag idag käkade vi blomkålsmos och korv. Blomkålsmos är ett bra alternativ till potatismos om du vill äta lite nyttigare och kolhydratsnålare. Du gör på samma sätt fast med lite mindre vätska. Gott!  

    

Hände mycket

Jag orkar inte skriva om allt som hände idag så du får nöja dig med bilder.

Men kortfattat:

  • Vi åt
  • Mormor kom på besök
  • Jenny kom till mina föräldrar
  • Vi åt
  • Jenny och jag tog en promenad
  • Vi var ute i trädgården och njöt av solen
  • Daniel (min storebror) kom hem som en överraskning
  • Vi åt
  • Jenny och jag tog bussen hem till Kalmar

   
    
    
    
   

För mycket sov

Idag sov vi bort halva jävla dagen…IGEN!

Men vi han till tvättstugan på utsatt tid och när tvätteriet var klart åkte jag iväg till det ena kontoret (jag har två kontor just nu verkar det som).

Senare på eftermiddagen gick Jenny och jag en promenad. På vägen passerade vi Netto och där smet vi in och köpte fil och lite naturgodis (bl a brändamandlaaaar!). Vi hittade även billiga fröer så vi planerade lite för vårt lilla trädgårdsland, ska bli så jävla kul att börja plantera!   

    
    
 

Jag tar bussen

Detta är en bussblogg. Jag sitter i bussen på väg till jobbet.

20110418-125831.jpg

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar