Igår var det bestämt att Angelica, Jenny och jag skulle ta en tripp till norra Öland, Böda och Byxelkrok. Vi drog iväg på förmiddagen för det är ju en bit att köra men efter en kisspaus och lite gympa landade vi på Valles för att kolla på all skit de har där. Vi hittade dock fina bestick och självklart skulle det handlas godis.

Efter det åkte vi ner till Lyckesand för att bada och sola. Vattnet var lite kallt och jag, trots att jag är en jävla badkruka, var först den enda som vågade gå i och doppa mig. Jenny bestämde sig efter svårt övervägande att göra mig sällskap i det blå. Angelica däremot chickade ur och blötte bara ner benen…nänänänänääää! 😉 Vi solade en stund, snackade lite skit och lämnade sedan stranden.

På väg hem stannade vi på Kaffestugan i Böda, de har ju egen tillverkad glass där och det ville vi ju prova såklart. Ett fint ställe men fruktansvärt seg personal, men mycket glass fick man. Jag tyckte glassen var helt okej, men det rådde det delade meningar om. Trevligt var det i alla fall att åka iväg en bit hemifrån och göra lite annat än att sitta hemma och grubbla. Jag dippade visserligen rejält på hemvägen och ångesten steg till skyarna. När vi kom hem låste jag in mig i badrummet och tog ett varmt bad och resten är en lång historia och den blir längre om jag ska skriva den här.

Idag mår jag bättre så no worries!

Lyckesand

Kaffestugan i Böda

Glass