Meny Stäng

Etikett: café

Det var en gång, 6 oktober 2016

Igår var Jenny och jag på stan. Vi letade jackor. Någon mellan jacka för väder där det varken är kallt eller varmt, mitt emellan någonstans. Vi kollade på second hand först och Jenny hittade en kappa till ett bra pris, jättefin kappa, säkert värd mycket mer. Jag hittade dock inget utan satsade mina kort på ”en vanlig affär”. Där hittade jag en som var nedsatt 30%  i pris. Det var bra tänkte jag och gick till kassan. Chockerande när den då visade sig kosta bara en fjärdedel av ordinariepris. KÖPT!, skrek jag och betalade glatt.

När vi var klara i alla butiker gick vi och tog en fika på Barista. Galna som vi är så satte vi oss ute och drack våra varma drycker (och en cheesecake…som jag åt…mest…).

Senare trotsade vi vädret och gav oss ut och sprang. Det var helvete vad svårt det var att springa i den vinden. I motvind kändes det som att man stod still och sprang i luften, jobbigt som fan så vi fick gå små sträckor mot slutet. Vi klarade ändå drygt 3 km. Bra jobbat!

dagen-161007

En klyshig latte på stan

I dag tröttnade jag på lägenheten och gick in till staun.

Med kameran och en bok* i väskan styrde jag kosan mot Skafferiet. Där beställde jag en Coca-Cola Light och en, håll i dig nu, stor latte. Klyshigt va?

Det var faktiskt mysigt att sitta där och läsa, smutta på latten och lyssna på sorlet. Jag tycker det är fantastiskt roligt att höra andra samtala om allt från svåra mattetal till vad de ska se på tv i kväll. Det sköna är att jag inte behöver bry mig, gott att höra andras bekymmersamma famlande efter lösningar på problem som egentligen inte finns.

Jag tänker;
Vad ska jag äta ikväll?
Vad ska jag titta på för tv-program?

Svaret på ovanstående frågor är samma;

Precis vad fan jag vill!

Jag har dessvärre ingen bild på latten men jag fick en hyfsad bild på julbelysningen som de dekorerat Larmtorgets fontän med.

Julbelysning på Larmtorget i Kalmar.

Det blir nog fler lattar på Skafferiet för det var nice att bara softa lite där.

Fuck Logic 2 av Per Robert Öhlin.* Boken jag läser nu: Fuck Logic 2 av Per Robert Öhlin. En riktigt bra inspirationskälla och hjälp att tänka om…”Fuck Logic!” helt enkelt. Den rekommenderar jag varmt till alla som jobbar inom reklam, media eller marknadsföring.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar