Meny Stäng

Etikett: chill

En vecka kvar till semester

Skönt med helg! Nu är det bara en arbetsvecka till semestern börjar för mig. Det ska bli så satans skönt att bara chilla och ta dagen som den kommer. Självklart ska jag hitta på saker både på egen hand och med Jenny givetvis.

Idag börjar även min semester från sociala medier. Så jävla skönt att vakna upp på morgonen utan att känna dragningskraft till mobilen och krav att scrolla igenom flödet.

Idag kommer en av Jennys bästa kompisar hit. Vet inte vad vi ska göra riktigt, äta mat och chilla, men de ska väl prata massa tjejsnack så jag kanske sitter här vid datorn eller spelar tv-spel för att ge dem lite space.
Du vet hur det är😉

(Om dom läser det här kommer de tycka att jag är knasig, men det skiter jag i)

solnedgang-stenso-2017-06-21

En relativt fin solnedgång från Jennys och min picknick på Stensö i början av veckan.

Jag har så smått börjat jobba med annat

Så jag beställde Mobilt bredband tillsammans med en laptop. Då jag är kund hos Bredbandsbolaget med allt annat jävla skit beställde jag även mobilt bredband från dem.

Tillsammans med en laptop så att jag kan sitta i en solstolÖland och jobba. Det blev en Acer eMachine 525, är den bra eller?


Tanken var att i sommar kunna jobba var som helst. Jag har uppdrag som kräver att jag är med när och där det händer, så va fan!

Jag vet inte om ekonomin tillåter det men jag måste kunna backa upp mitt rykte som designer och vara tillgängligt ”what-ever”!

Hoppas uppdragen trillar in i den takt som de gjort hittills och att kontot backar upp denna investering.

Om det blir som jag tror så kommer sommaren bli soft som fan!

Behöver just Du hjälp med något, klicka på ’Kontakt’ uppe i menyn.

The word is: chill!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar