Meny Stäng

Etikett: cykel

Vad hände med cykellådan?

Jag skrev ju att jag inte visste när jag skulle lägga upp bilder på slutresultatet av mitt målande av cykellådan. Sluta tjata då!

Så här blev det. Helt åt helvete fantastiskt snyggt enligt min mening. Ingen kan säga att lådan inte smälter ihop med cykeln nu.

cykelladan-framifran-01 cykelladan-snett-framifran-02 cykelladan-snett-framifran cykelladan-underifran

Kul med spray

Idag har jag sprayat lite, det är kul. Det var trälådan på min cykel som behövde smälta in mer. Resultatet får ni se imorgon eller på måndag, det är sånt man inte vet.

När allt rasar

Som jag skrivit tidigare så har jag inte haft det så lätt de senaste månaderna. När jag trodde att allt var på väg mot det bättre, jag började få balans i livet och jag mådde bättre, då rasade allt igen.

För fyra veckor sedan fick jag nämligen ett mycket negativt besked på jobbet. Helt utan förvarning fick jag sparken, på tvivelaktiga skäl har jag blivit uppsagd från det bästa jobb jag haft och en av de få trygga punkterna i mitt liv kommer att försvinna. Mina ben sparkades bokstavligen undan och hela livet rasade ihop som ett korthus, precis efteråt var jag så nära botten igen att jag kunde känna glassplittret mot tårna, det skavde och blödde inom mig.

Jesper Nilsson, Kalmar

Dagarna gick, jag fick hjälp av min terapeut att tänka på rätt sätt, stöd från min familj och mina vänner och så sakteliga mådde jag bitvis bättre. Nu när det har gått tre veckor mår jag bättre och det har hänt flera positiva saker som lett till detta. I torsdags gjorde jag en ögonlaserbehandling vilket gör att jag slipper glasögon. Dagen innan köpte jag även en ny cykel som jag hämtade i fredags och som jag är supernöjd med. I lördags var jag ute och åt en god middag samt såg en väldigt bra livespelning av Glesbygd’n på Bremersons i Kalmar.

Dessa saker tillsammans har lyst ljus på min tillvaro och idag kan jag ärligt säga att jag känner mig glad. Faktum kvarstår dock att jag kommer vara arbetslös från och med den 2 juli och vet inte vad som kommer att hända. Jag har fått höra flera gånger från olika personer att ”det löser sig”, och visst gör det väl det på något sätt. Ser jag tillbaka på mitt liv och liknande situationer så har det ofta skett saker till det bättre, men just nu har jag ingen aning. Jag har flera alternativ och det finns möjligheter i flera riktningar och vetskapen om det har gett mig lite andrum i alla fall.

Så från bäcksvart mörker har jag nu lite mer ljus i min tillvaro för tillfället och jag kan även urskilja lite ljus framför mig också vilket känns jätteskönt.

En mil på cykel och årets första dopp

Idag har jag varit duktig igen. Jag har avverkat en mil på under 40 minuter på cykel i dag också.

Dessutom har jag tagit årets första dopp i havetl. Jag var så jävla varm efter cykelrundan så jag kastade mig bara i, det var faktiskt inte så kallt som jag trodde. Det kanske var varmare än jag trodde för att jag trodde att det var jättekallt i och för sig.

Stensö mot söder

Segway

Fortfarande inget nytt om var min segway befinner sig. Har du sett eller hört något om en vit segway förväntar jag mig att du ringer 0722-61 94 15.

Hittelönen kvarstår om 1000 kr. Tack för att du hjälper till!

Cykeltur med paket

Ikväll har jag cyklat men jag hade ett paket till att hämta.

När jag kom hem från jobbet bytte jag snabbt om till träningskläder och begav mig ner till cykeln. Det blev en tur runt Djurängen/Funkabo/Berga/Ängö.

På tillbakavägen hämtade jag ut ett paket jag hade liggande väntandes på Pressbyrån Östra Sjögatan. Mitt galna shoppande senaste tiden gjorde mig vilsen gällande paketets innehåll men när jag kom hem och öppnade paketet fick jag svaret.

Ett par röda Converse.

Vad fan ska jag med dem till? De är ju snygga och så men kom igen, skärpning för helvete. Ett par röda Converse, ja ja, de passar väl alltid någon gång.

Cykeltur och bra mat

Idag har jag varit riktigt duktig.

Först tog jag tag i disken och gjorde snyggt i köket. Det belönade jag mig själv för med en 45 minuters cykelrunda ut på Stensö och vidare mot Giraffen. Fan, vad fint det var ute på Stensö och vid vattnet när solen stod så lågt.

På Giraffen handlade jag lite bra mat i form av ruccolasallad och spenat, mathavre och quinoa (som jag numera kan uttala korrekt).

Väl hemma värmde jag lite lax med sås och blandade ihop en fräsch vinegrette till salladen. Det blev en jättegod måltid plus att den såg ganska bra ut också.

Allt detta är en del av min nya hälsosamma livsstil, träning och bra mat ska få mig i form.

Titta det blev en cykel

Det var en cykel i lådan, det var ju roligt!

Då får jag börja cykla nu då.

Taggar: ,

Eftermiddagen i bilder

Mina cravings efter Monster Energy Drink tvingade mig att svänga in på ICA Södercentrum och köpa två stycken.

Sedan var jag och kollade på cykel men de hade inte  någon hemma. (Jaha?) Siba hann jag också in på för att kolla bildskärm till datorn.

De hade faktiskt den Samsung (P2770H) som jag skrev om tidigare, den känns jävligt stor men o’ så skönt det är med en rejäl skärm. Siba hade kampanjpris på just den här skärmen nu också så vi får se om jag slår till i veckan.

Datorn blir för övrigt ytterligare försenad från verkstaden fick jag meddelande om igår så, njao.

När jag körde förbi Djurkompaniet kom jag på att jag behövde köpa kattsand till Kulans låda. Inne på djuraffären fick jag syn på ett bra klösträd som det dessutom var kampanj på, det kostade endast 299 kronor så jag slog till(!). Sedan köpte jag lite ”droger” till Kulan också, kattmynta att gnugga in lite på ”trädet” så han, ja…

Bensinen var nästan slut i bilen så jag svängde runt Shell-7-Eleven och tankade. Där har de ett bra utbud av snus så jag kittade upp med fyra dosor av starkvara.

Det roliga med det här inlägget är att jag är en sån jävla ”köptorsk” just nu, jag handlar, handlar och handlar.

Jag testar SBU (Self Balancing Unicycle)

Som jag skrev tidigare så har jag fått låna en SBU över helgen. Det var inte det lättaste att få snits på hur man kör den kan jag säga. Jag slog dit ett antal gånger innan det började gå någorlunda stabilt. Efter ett par timmars träning så gick det ändå ganska bra.

Bara för din skull så har jag satt ihop en liten film som du kan titta på och se vad SBU egentligen handlar om. Jag presenterar stolt…

”Jeppe testar SBU (Self Balancing Unicycle)”

Jag vill tacka Danne på Funway för att han gav mig möjligheten att testa detta fantastiska fordon. Tusen tack, det var skitkul!

Läs mer om SBU från Focus Designs (tillverkarens webbplats).

© 2018 Hatad & Älskad Av Alla. Alla rättigheter reserverade.