Meny Stäng

Etikett: Cykla

Bad och lite annat

Hej bloggen!

Trots dåligt väder har det gå att göra lite saker utomhus i alla fall. Jenny och jag älskar att bara vara ute varma sommarkvällar. Därför har vi tagit oplanerade cykelturer. Jenny har även badat vid flera tillfällen. Galet enligt mig, när det bara är 15 grader i vattnet, men hon tycker det är skönt.

Stan är så vacker i solnedgången och lite ute i naturen, som på Stensö som vi besöker ofta, är det ännu vackrare.

Hoppas på bättre väder och fler varma sommarkvällar då man kan sitta ute långt in på småtimmarna på uteplatsen och göra utflykter.

IMG_2976

IMG_2983

IMG_2975

Kolla in denna färglada tallrik. Rödbetspasta, broccoli, vegoschnitzel, ruccolasallad och en egenodlad tomat. Ser läckert ut eller hur?

Fre…lör…torsdag

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka till kontoret. Jag vet inte vilken dag det var idag men vi jobbade bara halvdag.

Väl hemma blev det lunch, korv och spagetti. Fint det vettu! Sedan kom Jennys syster Hanna på besök, alltid lika trevligt. När Hanna gått begav sig Jenny och jag in mot staun för att köpa kattmat. Blev det någon kattmat? NEJ! För Netto-jävla-Zoo har bara ett märke och det är självklart det dyraste. Så vi fick vända om igen och cykla till Giraffen. Där blev det ett stopp på Coop för att köpa bea-sås (nej jag kan inte stava hela namnet så jag kör på säkra kort), Lohmanders givetvis, godaste bean i Sverige. Efter det ett besök på Systemet – idag blev det rosé kvällen till ära. Sedan kattmaten då, som vi köpte på Djurkompaniet – en mycket bättre djuraffär.

Hemma igen tog vi ett varmt bad efter den kyliga cykelturen. Sedan skjuts in med lite nypotatis (Egyptisk) och i väntan på att den skulle bli klar ett parti Yatzy. Greta tittade på men hon kan inte reglerna utan ville mest leka med tärningarna.

När vi stekt på ett par vegosnitzlar kunde middagen avnjutas i stearinljusens sken och jävlar vad gott det var. Är det något Jenny och jag är bra på (och då ska du veta att vi är bra på mycket) så är det potatis i ugn.

Sen blev det lite mer rosévin, ostbollar och jada jada…nu ligger vi i sängen och Jenny snarkar redan.  

      

   

Slappardag

Idag har varit en väldigt slapp dag. Solsidan-maraton, ett par cykelturer till diverse affärer och tacos som final.

Sämre kan man ha det!

  

  

Mat, Pride och cykeltur

Sovmorgon var vad det blev för mig idag och jag vaknade inte förrän klockan tio då Jenny kom hem som en överraskning.

Jag hann knappt få på mig kläderna innan hennes pappa kom hem till oss och tog en kaffe.

Strax efter att han hade åkt cyklade vi int till staun för att kolla på Pride-paraden. Innan dess hann vi med att äta lunch tillsammans med Jennys pappa och lillebror. Det var trevligt gott, tack för det!

Efter lång väntan började paraden. Det kändes som att ingen riktigt visste när eller var paraden började eller vilken väg den skulle ta. När den väl dök upp var det med glädje, kärlek och värme. Härligt att se så många människor ge sånt engagemang för en bra sak. En kärlek!


När paraden nästan var slut tog jag och Jenny sikte på Espresso House där vi slog oss ner för att avnjuta en vanilj-latte för mig och någon form av chai-latte för Jenny. Mysigt att bara göra en sån liten grej då och då.

På eftermiddagen hade jag sådan överskottsenergin som jag inte visste vart jag skulle göra av. Det blev en cykeltur för att lösa det problemet.

IMG_5903.JPG

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar