Meny Stäng

Etikett: dopp

Julafton

Julafton började hemma i Kalmar. Jenny och jag gick upp tidigt och åt julegröten som vi kokat kvällen innan. Sedan bytte vi julklappar. Vi hade tidigare bestämt att vi inte skulle köpa några julklappar, bara något litet, för att istället spara pengar till en weekendresa till någon storstad i Sverige. Så vi köpte varsin klapp för runt 50 kr. Det är ju alltid mysigt att ge och få något på julafton.

När vi ätit upp gröten var det dags att ta bussen till Öland. Jenny hoppade av i Stora Rör, där hennes familj bor, och jag fortsatte till Borgholm, där som bekant min familj borr. Det var ju visserligen bara mamma och pappa hemma, men det är inte så bara egentligen ju.

Det blev en jul enligt traditionerna. Jullunch med skinkmacka och gröt, julkalendern på tv och sedan Kalle Anka. Efter det mat och julklappsöppning för att sedan avsluta kvällen vid två med allehanda julprogram och sedan en gammal film som jag somnade till. Då var julafton 2016 över.

Årets första dopp i det blå, alltså havet…eller sundet rättare sagt.

Idag var det för jävla fint väder för att sitta hemma så vi stack ut till Ekö. Där hoppade vi i vattnet (utomhus) för första gången i år. Det var faktiskt inte så kallt som jag hade trott, men det var liksom inte ”ligga-i-och-plaska-temperatur heller.

På väg hem handlade vi hamburgare och tillbehör och när vi kom hem grillade vi hamburgare. Det var jävligt gott!

Ekö badplats utanför KalmarJenny och jag efter årets första dopp

En mil på cykel och årets första dopp

Idag har jag varit duktig igen. Jag har avverkat en mil på under 40 minuter på cykel i dag också.

Dessutom har jag tagit årets första dopp i havetl. Jag var så jävla varm efter cykelrundan så jag kastade mig bara i, det var faktiskt inte så kallt som jag trodde. Det kanske var varmare än jag trodde för att jag trodde att det var jättekallt i och för sig.

Stensö mot söder

Segway

Fortfarande inget nytt om var min segway befinner sig. Har du sett eller hört något om en vit segway förväntar jag mig att du ringer 0722-61 94 15.

Hittelönen kvarstår om 1000 kr. Tack för att du hjälper till!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar