Meny Stäng

Etikett: ekonomi

Stock

Skulle köpa en stock snus idag för det blir billigare. Dom hade ingen stock hemma idag så det blev inte billigare.

Köpte bara två dosor.

Vem låg i köksfönstret och sov idag? Jo Greta! Konstig katt.

  

 

När det händer bra saker

Shit vad jag är dålig på att blogga! Så, nu var det avklarat.

Som du kanske redan vet så har jag en del sårbarheter och saker som tynger mitt sinne och får mig att må dåligt när jag börjar tänka på dem. Det är bland annat ekonomi, jobb, sociala sammanhang och kärlek. Kärleken har jag hittat och damn, vad jag älskar den flickan!

Jenny

På jobbfronten händer det också grejer och där följer ekonomin med automatiskt. Jag har fått några frilansuppdrag som både är tillfredställande att utföra och ger extra klirr i kassan. Med arbetscoacherna jag träffar görs också framsteg. Vi har visat min portfolio för ett företag som gillade vad de såg och vill ge mig ett ”testuppdrag” för att visa hur jag kan prestera med ett case från deras låda.

Som ni märker så börjar det så sakteliga lösa sig på flera fronter och det gör mig lugn och harmonisk. Visst kan min hjärna ställa till det och spåra ur ibland men de stunderna blir förhoppningsvis kortare och mindre intensiva.

Vad kommer spådamen säga?

Jag oroar mig mycket för framtiden, allt är ovisst och det kan lika väl gå åt helvete som att det blir succé och det är lite skrämmande. När jag mår dåligt är det svårt att se en framtid över huvud taget, men fick jag en enkel prognos så skulle det kanske underlätta. Jag skulle vilja veta vad som händer i framtiden men ändå inte, inte precis allt och inte för detaljerat i alla fall.

Tarotkort

Vad jag skulle vilja veta om framtiden:

  • Kommer jag få ett bra jobb
  • Blir min ekonomi bättre
  • Får jag en god hälsa, både fysiskt och psykiskt

Det får räcka, resten vill jag utforska själv och det känns inte roligt att veta för mycket. Det är också tillräckligt för att jag ska kunna känna ett inre lugn inför framtiden. Jag tror inte en spådam tar upp negativa saker egentligen så det skulle nog inte bli så farligt.

Jag har aldrig blivit spådd, men jag funderar på det så jag får en hint om hur det kommer bli enligt punkterna ovan och så att stressen inför framtiden minskar. Förr fanns det spådamer lite här och där men nu känns det som de är svåra att hitta IRL. Nu finns det spådamer på internet och det är ju jävligt smidigt tänker jag, kanske till och med värt att testa.

Snart ska jag leva i lyx och flärd

Alla har vi väl någon gång tänkt tanken att det vore gutt att göra ett riktigt ekonomiskt klipp?

Jag har ett tag haft svårt att få slantarna att räcka till. Därför har jag letat efter olika sätt att spara pengar och även tjäna lite extra pengar. Jag har ingen aning om hur aktier och fonder fungerar och ofta är informationen man hittar på nätet rena mumbojumbon.

Nu har jag dock hittat en sajt som gett mig en större inblick i hur bland annat aktiehandel fungerar. Det är nästan så att jag känner att det är dags att kanske våga ta steget och satsa lite. Som jag förstått det ska man alltid ha en långsiktig plan i grunden sedan kan man satsa på lite mer ”snabba cash” också.

Den sajt som jag fastnat för i alla fall heter Sparekonomen.se. Den ger lättfattad information om aktiehandel, fondsparande med mera. Det finns även aktuell information till exempel om vilka aktier som är heta och vilka man ska akta sig för samt mer djupgående information för den som vill. Sajten uppdateras hela tiden med vad som händer på börsen, det är kanon.

Jag ska hålla lite koll på Sparekonomen.se och sedan tror jag att jag ska ta och satsa lite. Man måste ju säkra sin framtid så man kan leva i lyx och flärd någon gång. Jag rekommenderar dig som är intresserad av att skapa en säker ekonomisk framtid att besöka Sparekonomen.se du också, där finn bra tips för alla.

Snart ska champagnen spruta, hahaa!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar