Meny Stäng

Etikett: ensam

Det händer nu

Jag har äntligen blivit klar med rabatten och de förbannade vinbärsbuskarna, de är borta nu. Nu återstår bara att lägga ut ett lager med ny jord och sedan kan vi börja plantera, vi börjar med några höstlökar.

Rabatten vid uteplatsen

Jag har även börjat spela golf. Inte på riktigt men på tv-spel. Jag kommer sist i varenda tävling men jag är glad ändå för det är roligt.

Golf Tiger Woods PGA 11

Jag är ofta ledsen om kvällarna. Det är jobbigt att vara ensam i lägenheten när jag är van att ha Jenny där. Men hon är snart hemma.

Jag är ledsen om kvällarna

Irie

Vad har hänt idag då? Jo, ytterligare en underbar dag med min fantastiska sambo och flickvän Jenny. Kan inte med ord uttrycka hur mycket hon betyder för mig.

Vi bakade hallongrottor idag, som mer liknade bröst enligt mig, men det är inte fel det heller.

  
Ikväll blev jag lämnad ensam hemma men jag är helt okej för det. Jenny är iväg och zippar vin och socialiserar med sina vänner och jag gottar mig hemma med några Jamaicanska öl och känner mig helt all right med det. Irie så att säga!

  

Jag har kommit på vad det är. Jag är GTE!

Nu har jag kommit på vad som hände när jag fyllde 30 i våras, jag blev GTE.

Jag blev fet efter jag fyllde 30, nu har jag hittat ett namn för vad som hände – GTE.

Gammal, Tjock & Ensam

Det betyder Gammal, Tjock och Ensam. Det låter hur tragiskt som helst, men sanningen är att jag har börjat stöna när jag kliver ur bilen och såna grejer. Dessutom har jag ingen tjej och utsikterna ser inte bra ut för tillfället, jag orkar inte med relationer av kärleksslaget.

Fy fan för att bli äldre!

Men just nu sitter jag bara och skrattar.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar