Idag var vi i alla fall uppe i hyfsad tid, 8.40. Så vi tog det lugnt i ett par timmar, låter slappt, innan jag åkte iväg för att jobba. Blev inte så mycket jobb men jag fick ”det sociala” i alla fall, som de säger. Det är faktiskt nog så viktigt. Gick tidigare än de andra så jag fick åka buss tråkigt nog.

Vad fan vi gjorde sen får du fråga någon annan. Jo, vi lagade mat*, drack kaffe och  kollade på ”Lyxfällan” samt ”Supersize vs Super skinny”. Sedan bar det av till gymmet för min del och Jenny stack till Actic för att köra ett gruppträningspass.

Har haft sån jävla träningsvärk efter i måndags idag så jag var inte säker på om jag skulle klara det. Men med lite lägre vikter så gick det fint. Det är så jävla skönt att träna när jag väl kommer till gymmet och känslan efteråt, av nöjdhet och  trötthet, är värd så jävla mycket både  fysiskt och mentalt. Idag hade jag dessutom ”Far och Son” i öronen för att peppa upp mig. Har du inte lyssnat på dem och gillar hiphop kan jag rekommendera. Du får dock inte vara känslig för texterna är jävligt kontroversiella.

Eftersom träningen var så sent så blev det bara en skål flingor med mjölk, kvällens avsnitt ”Halv åtta hos mig” och sedan bums i säng för vi var så jävla trötta både Jenny och jag.

* Till middag idag käkade vi blomkålsmos och korv. Blomkålsmos är ett bra alternativ till potatismos om du vill äta lite nyttigare och kolhydratsnålare. Du gör på samma sätt fast med lite mindre vätska. Gott!