Meny Stäng

Etikett: fest

Midsommar 2016

Det blev en riktigt rolig midsommar. Jennys syster Hanna var här med sin pojkvän Alex. Vi åt grillat och sill, drack gott, skrattade mycket, spelade kubb, tramsade en del och pratade om allt mellan himmel och jord. Dessutom var det så skönt väder att vi kunde sitta ute hela kvällen. Ja, vi hade det helt enkelt jävligt kul och trevligt.

Vlbrg 2 lax 16

Det blev en riktigt trevlig och rolig valborg. Vi hängde med Nicke och Linda under eftermiddagen och kvällen.

Vi möttes först upp på stan där vi tog en fika på Kullzénska Caféet. Väldigt gott!

Efter fikat drog vi hem till oss. Det var första gången Linda var i lägenheten så det var kul att hon fick seden.

Vi satt en stund och snackade skit, skrattade lite och snackade mer skit.

Sedan var det dags att tända grillen, mycket kött blev grillat under kvällen kan jag lova. Precis som det ska vara!

Jaha, resten av kvällen fortsatte vi snacka skit, spela spel, skratta, äta snacks, dricka gott och skratta lite till.

Här kommer några bilder som berättar mer.

pavag-att-mota-nicke-och-linda nicke-ska-in-pa-coop-konsum fika-pa-kulzenska forsta-gangen-linda-ser-lagenheten nicke-ar-finurlig-nar-han-marinerar-kott nicke-och-linda-dricker-cider-i-koket nicke-och-linda-pa-uteplatsen linda-vantar-pa-grillen linda-tittar-pa-great-i-koket grillen-brinner-2 nicke-och-jenny-vid-grillen linda-och-jenny-vantar-pa-mat mycket-skoj-nar-vi-ater vi-spelar-med-andra-ord yatzy-tarningarna nicklas-laddar-med-tarningarna vi-spelar-absolut-overens nicke-och-linde-tar-bussen-hem

För Jenny har tagit studenten…

Förra veckan var studentvecka och det drabbade även mig…eller jag fick också ta del av det roliga, rättare sagt. Jenny tog studenten och under veckan var det både vinkvällar och utgång tills då fredagen kom och det var dags för utspring.

Hennes familj kom i god tid innan så vi kunde få bra platser framför skolan (eller bakom som det var, där utsprånget ägde rum). Vi stod och väntade i en och en halv timme tror jag, men det var det värt för vi fick första parkett och kunde se vår lilla student springa ut med sin klass, skrikandes och dansandes. Skoj! Oj vad stolt jag var. Sen åkte de flak och lite sånt som man gör nuförtiden och  drack, dansade och skrek lite till. Efter det blev det tårta och kaffe, med Jennys familj, hemma hos oss på vår fina uteplats som jag hade pyntat så fint dagen till ära.

Kvällen bestod i besök på ett antal studentbjudningar = gratis mat. Tills kvällen kom och då blev det förfest i våran lägenhet, det var ett jävla hålligång…eller? Sedan den obligatoriska utgången som blev riktigt kul. Shit, jag dansade till och med, så kul var det!

I lördags hade Jenny studentbjudning hemma hos sina föräldrar. Jag fick bland annat träffa farmor för första gången vilket var intressant efter historierna jag fått berättat för mig, det var inte så farligt, jag tycker hon är snäll Jennys farmor. Självklart var det annan släkt och vänner där, några som jag träffat tidigare och några nya ansikten. Det var en jättebra dag och alla verkade trivas och ha roligt, jag trivdes också och hade roligt.

Men nu är man bra jävla trött efter all stress och allt fixande och trixande, så med risk för att låta gammal så konstaterar jag att; nu blir det lugnt ett tag framöver.

Jennys student - utspringet

Jennys student - Uteplatsen

Jennys student - Amandas studentbjudning. Jenny och Amanda

Jennys student- Förfesten

Jennys student - studentbjudningen Jenny, farmor och Hanna

Jennys student - studentbjudningen bordet

Veckan som var (v. 23)

Veckan som var har både innehållit besök på botten och besök på fina tillställningar.

Deppig JeppeI början av veckan var jag jävligt deppig, men då tog Jenny med mig ut på en åktur bilen och det piggade upp. Vi bara körde och körde ut på landet med bondgårdar och torp. Det kunde slutat illa för vi hade ingen aning om var vi var. Egentligen var det inte så farligt, bara att vända och köra tillbaka 1 km och svänga ner på 125:an. Men roligt var det, jag var glad och Jenny var glad och då var ju hela bilen glad.  Fast senare blev jag deppig igen, så, ja…

Jenny kör bil  Idag har Jenny varit på bal, hon var fan det vackraste jag sett i sin fina klänning, sitt smink och sitt hår. Hur stolt och lycklig får man vara liksom? 

Jenny, Emma och Amanda på bal Själv tragglade jag Magic med Nicke ikväll, en eloge till honom som inte ger upp att lära mig ett spel som en person som jag aldrig kommer fatta. Men det var jättetrevligt att hänga där en kväll och spela och snacka skit. Tack för det!

 Magic är inget lätt spel
Just det! Jenny var sugen på Philadelphiaost så när vi ändå var på City Gross köpte vi med oss 1,65 kg. Går ju ändå åt liksom! 

Jenny gillar Philadelphiaost 

En sommardag på Öland och stadsfest i Kalmar

Det ska vara mycket folk på stadsfester men för min del blev det för mycket. I lördags sökte jag mig därför upp till norra Öland och lite bykultur.

Kan det då varit sommarens sista humla jag fick på bild? Idag börjar jag i alla fall jobba.

Sommarens sista humla?

Snart är vardagslunket tillbaka.

Bilder från Stadsfesten i Kalmar; Tove Styrke och Wille Crafoord hittar du här!

På torsdag drar jag, jag bara drar

Semestern fortsätter och jag har redan sagt att jag måste se The Ark live i sommar

…på torsdag drar jag, jag bara drar. Växjö och ”Karl-Oskar Dagarna” är målet och jag har ingen aning om vad som händer mer än att jag kommer att vara där på plats när The Ark spelar kl 21.00 på Stortorget.

Det är inte första gången jag bara drar till Växjö. För nytillkomna tittare kan jag berätta att jag firade milennieskiftet i Växjö. Inkvarterad på stadshotellet levde jag bara livet och delade tolv-slaget 1999 med tusentals Växjöbor och annat lössläpt folk.

Vi ses i Växjö på torsdag!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar