Meny Stäng

Etikett: fotboll

Tankar kring fotbolls-VM

Jag gillar fotboll, det har jag gjort sen jag var liten och började spela då jag var 6 år. Även om jag inte blev någon stjärna så uppskattar jag spelet och den konst det är att spela. Jag kanske inte följer varenda ligamatch eller cup-match men vid stora mästerskap så tittar jag slaviskt. Nu gick vi ju inte till VM-slutspelet i Brasilien i år men det är ändå kul och intressant att titta. Att få se världens bästa fotbollsspelare göra upp om den eftertraktade pokalen.

fotbollsvm

Jag ser fram emot att titta på fotbollsvm och se Portugal, Brasilien, Tyskland, England och de stora namnen bolla runt med den där skintrasan så man tappar andan. Det finns inte mycket som slår en riktigt bra fotbollsmatch i underhållningsvärde. Helst ska man ju uppleva det på plats men har man inte råd med en resa till Brasilien så får man nöja sig med att titta på tv. Passande nog köpte jag en ny tv ganska nyligen, en större bättre tv, så nu ska det bli riktigt kul att kunna se VM med en stor och riktigt bra bild.

Hur går det då, vem vinner? Det är alltid skitsvårt att gissa tycker jag för ofta tror man på ett lag sedan skräller ett annat och tar hem hela klabbet. Men ska jag säga något så tror jag att Portugal har en bra chans.

FIFA 12

Man är ju bra jävla sugen på det här…

Min kropp håller inte för fotboll just nu

Jag behöver träna upp både kondition och muskler. Min kropp håller inte för fotboll just nu. Matchen ikväll blev fiasko för både laget och mig individuellt.

Vi förlorade med 1-5 och jag spelade kanske 15 minuter totalt. Ikväll var största problemet min rygg som smärtade något fruktansvärt. Fötterna hade jag preppat med en ordentlig tejpning på varje fot. Skorna var riggade med nya sulor som stöttar upp min hålfot och det fungerade faktiskt, jag kände varken av värk i fötterna eller i mitt vänsterknä som saknar muskler något kopiöst.

Nu är det sommaruppehåll och tid för träning av kondition och muskelbyggande. Som jag skrev på Dagens Outfit(ta) idag – Fuck off, nu kör vi järnet!

Mycket fotboll nu, den här gången vann vi

Vi spelade vår andra match för säsongen igår, vi vann med 8-5.

Vi mötte ett lag från Öland som kallar sig ”Enhärjarna” vad fan det nu ska betyda. De var långsamma men ganska tuffa, jag blev knockad av en armbåge som fick det att flimra framför ögonen en stund, men jag reste mig.

Skrubbade knän.

Jag spelade också ganska tufft, lyckades orsaka en straff, tyvärr. Som tur var gjorde vår målvakt en prakträddning. Det syns på mina knän idag att jag offrade mig en del för laget, gotti gott!

Nästa match är redan på torsdag, får se om jag har återhämtat mig till dess, min högerfot och mitt vänsterknä värker och smärtar.

Fotbollssäsongen är igång

Jobbet har ett lag med i Korpen-serien och i tisdags spelade vi första matchen.

Fy satan, säger jag, vad otränad jag är! Jag fick andnöd efter två minuter på plan och sedan knäckte det till i knät. Jag kunde inte spela mer än 3-4 byten om två minuter vardera sedan sa min kropp nej.

Tröja 21

Roligt var det dock, jag tycker det är skitkul med lagsporter. Sammanhållningen, gliringarna, peppet, gemenskapen, bra saker med andra ord. Vi förlorade tyvärr matchen med 3-5, nya tag tar vi på måndag, får se hur många minuter jag klarar då.

Apropå träning så var jag ute och körde en 20 minuters intervall i morse, allt för att få upp flåset.

Ja, jag kollar på Fotbolls VM

Just nu kollar jag extremt mycket på fotbolls VM. I helgen har jag nog sett alla matcher.
Näst på tur är det Brasilien mot Elfenbenskusten. Det blir en riktigt bra match tror jag. Mitt tips är dock att Brasilien piskar Elfenbenskusten på stjärten så in i helvete. Vi får väl se dock.

Men dessa Vuvozelas driver mig till vansinne, de är för jävliga och sabbar allting. Djävulens instrument helt enkelt.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar