Meny Stäng

Etikett: fotograf

Min portfolio

För er som missat min portfolio på nätet kommer här en chans till. Få reda på vem jag är, vad jag kan och titta på mina tidigare alster. Jag jobbar som grafisk formgivare, webbproducent, fotograf och SEO-tekniker.

Jesper Nilsson Portfolio Grafisk formgivare och webbproducent Kalmar

Jag har många års erfarenhet i branscherna reklam, webbproduktion och SEO.

Tilläggas kan att jag gärna tar emot uppdrag, stora som små.

Kolla in min portfolio på jespernilsson.se

Att spela sina kort rätt

Det är inte kort man tar med kameran längre, utan bilder.

Jag hittade ett helt annat kort på min promenad idag, jag tog en bild av det. Det jag undrar är vem som spelade kortet, var det rätt eller ett dåligt drag?

Ingick detta kort i en vinnande hand?

En annan sak jag funderat på är hur mina bilder uppfattas egentligen, det vore kul att få lite respons. Jag vet att jag har ett gäng trogna besökare här på bloggen. Det är väl omkring 20-25 stycken i alla fall. Det vore kul om ni kom med lite feedback. Dyk in i kategorin ”Foto” och säg vad du tycker om mina bilder, något måste du tycka.

Det vore särskilt kul att höra från någon i Kalmar som delar intresset för fotografering. Var brukar du fota? Vad använder du för utrustning? Har du ställt ut något eller vad gör du med dina bilder? Du får givetvis höra av dig även om du inte bor i Kalmar.

Var inte blyg nu, give it to me!

Dags att förnya körkortet

Tänk att det gått tio år sedan jag tog mitt körkort. Fan, man börjar känna sig gammal. Det känns som tiden för mycket rinner ut snart. Hur ska jag hinna med? Vad är det jag måste hinna med?

Det var då dags att förnya körkortet. Det innebär att jag måste skicka in nytt foto och ny signatur. Jag hade kunna ta det där jävla fotot själv och skrivit ut men eftersom jag vet hur myndigheter är gjorde jag inte det. Improviserar man någon gång när det gäller myndigheter så vet man att man får tillbaka en blankett som heter ”GÖR OM, GÖR RÄTT”.

Jag gick i alla fall till en fotograf idag. Ni ser resultatet här till höger (klicka på bilden för att se fullstorlek). Då jag besväras av ett munsår för tillfället ville jag inte le till 100%. Sedan ser jag allmänt jävla sliten ut bara, men det är ju jag. Skägget ser tight ut i alla fall, eller vad tycker ni? Shit! 169 spänn kostade det.

Vi snackade om körkorts- och passfoton på jobbet idag, eller jag gjorde i alla fall. Det är fullt möjligt att det hela var en monolog. I alla fall kom jag på att man alltid borde ha ansiktsuttrycket av att man är rädd på alla sådana bilder. Det är ju oftast så man förmodligen ser ut när man blir stoppad av polisen eller kontrollerad i tullen. Mm, jo då så att…, det var nog allt tror jag. Annars då?

Jag kan bjuda på en låt som är en favorit just nu. Governor Andy heter han och ”Riddim Bonanza” heter låten.

”Till alla feta och fula brudarna som älskar att dansa”? Galet! Du är fet. (?)

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar