Meny Stäng

Etikett: frukost

Hotellfrukost

För dig som missat det så fick jag en hotellfrukost av Jenny i födelsedagspresent. Igår gick vi upp tidigt för att cykla till Frimurarhotellet här i Kalmar.

Jag är egentligen ingen frukost-människa. Jag har ingen aptit och äter jag någon fast föda så sitter jag bara och tuggar och tuggar och får kväljningar när jag försöker svälja. Därför brukar det bara bli ett glas fil eller smoothie till frukost.

Det konstiga är att hotellfrukost kan jag äta utan problem. Jag vet inte om det är för att det är så färskt och det finns ofta lite varmt att äta också, äggröra, korv och bacon.

Igår var det jättegott att äta frukost och mysigt hade vi det. Det fanns färska frallor, skinka, salami, ost, smoothie, äggröra, korv, köttbullar, bacon, juice och mycket mer.

Det var en superbra födelsedagspresent. Det är så kul att göra något tillsammans med något, särskilt med Jenny. Det blir en upplevelse lika mycket som en present.

Tack, älskling!

jenny-ater-frukost

notter-fron-mussli

det-varma

forsta-tallriken

andra-tallriken

Idag unnade jag mig en hotellfrukost

Idag var jag duktig när jag gick upp kl 5 och direkt kastade på mig träningskläderna och hoppade på cykeln.

Efter den strapatsen och med tanke på vad som hänt i övrigt, ni vet vad jag syftar på, så tyckte jag att jag var värd en ordentlig hotellfrukost.

Jag gick ner till Hotell Packhuset nere vid Skeppsbron. Där bjöds på en frukostbuffé som innehöll det mesta.

Skön atmosfär, fin utsikt och bra mat – jag ger Packhuset 4 av 5 toasters!

Clarion Collection Hotel Packhuset

Packhusets uteplats

Utsikt från min plats

I brist på annat så var min dag idag

Under semestern har jag blivit duktigare på att äta frukost, jag äter numera frukost. Den absoluta favoriten är ”Yoggi Äpple/Kanel/Vanilj” med ”ICA Crunchy Jordgubb & Yoghurt”.

Det här är vad jag åt till frukost idag. Som ni ser är den här frukosten betydligt bättre än frukosten för tre veckor sedan som ni ser rester av i bakgrunden.

På lunchen idag lyckades jag med veckans sämsta parkering, jag vet i fan hur jag ställde mig. Snett och jävligt blev det i alla fall, eller vad säger ni?

Det roliga i det här inlägget är att det är jättetokigt att dricka rom till frukost och att jag parkerade helt galet på min lunch idag.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar