Meny Stäng

Etikett: General Knas

Reggaefesten 2017

Förra lördagen var det ”Reggaefest” på Sandra i Kalmar. Lineupen bestod av O-Hund, Antonio D, Syster Sol och General Knas.

Det var inte överdrivet mycket folk där vilket var skönt. Det gick att komma nära scenen och det är ju det man vill på konsert. Alla artister verkade ha roligt på scen och det spridde sig till publiken så det var soft att stuffa bra på dansgolvet utan någon trängsel.

O-Hund inledde. Han är kanske inte så känd hos gemene man men jag har lyssnat på honom tidigare, både tillsammans med Antonio D och i bandet Lide Najs. Han rev av flera kända låtar och satte en bra ribba inför resterande akter.

Sedan dök Antonio D upp på scenen. Han körde sina populäraste låtar som ”Mitt hjärta”, ”Flyger iväg” och ”Så glad” samt ett par låtar tillsammans med O-Hunden.

Efter det marscherade Generalen upp på scen i full stridsmundering. Han är ju ett geni och en av de bästa liveartister jag vet. Han röjde loss med både klassiker och nya låtar. Vad sägs om ”Folkets röst”, ”12/12” och ”E den jag e”. Han passade även på att köra duetten ”Hetare än Lava” tillsammans med Syster Sol.

Syster Sol kom lite i skymundan av de andra kan jag tycke. Hon körde 4-5 låtar sen var det dags för Generalen och Antonio att inta scenen igen. Lite synd kan jag tycka.

För att summera så var det en jävligt rolig kväll med skön stämning, goda vibbar och framförallt bra framträdanden med grym musik.

general-och-antonio-d

antonio-d_01 general-01 general-och-syster-sol-genom-mobil ken-ring o-hund_o_antonio-d syster-sol

General Knas till Kalmar 27 oktober

Den 27 oktober kommer turnén ”Ocensurerat”, i regi av Öland Roots, till Kalmar.

På scen står General Knas som garanterat kommer bjuda på en super-show, som han brukar. Mer info hittar du på Facebook eller på Bremersons webbplats. Biljett köper du i dörren och det kostar 120 kr.

Öland Roots presenterar Oscensurerat som kommer till Kalmar 27 oktober

 

General Knas spelar på Underbar i Kalmar

Den 4 Maj kommer General Knas till reggae-klubben Underbar i Kalmar.

Reggae-klubben Underbar finns på The Rock på Larmtorget varje fredag. De brukar ha live-akter då och då och den 4 Maj kommer som sagt en av Sveriges största reggae-artister dit och kör.

General Knas på Underbar (The Rock) i Kalmar

General Knas är en utav medlemmarna i reggae-gruppen Svenska Akademien men har de senaste åren gjort stora framgångar på egen hand. Förra året släppte han sitt tredje solo-album, ”Kärlek och Revolt”.

Inträdet på Underbar brukar vara gratis men den 4 Maj kostar det 100 kr, men det är det ju lätt värt när Generalen spelar, eller hur!?

Var där eller var fyrkant!

© 2018 Hatad & Älskad Av Alla. Alla rättigheter reserverade.