Meny Stäng

Etikett: golf

Det händer nu

Jag har äntligen blivit klar med rabatten och de förbannade vinbärsbuskarna, de är borta nu. Nu återstår bara att lägga ut ett lager med ny jord och sedan kan vi börja plantera, vi börjar med några höstlökar.

Rabatten vid uteplatsen

Jag har även börjat spela golf. Inte på riktigt men på tv-spel. Jag kommer sist i varenda tävling men jag är glad ändå för det är roligt.

Golf Tiger Woods PGA 11

Jag är ofta ledsen om kvällarna. Det är jobbigt att vara ensam i lägenheten när jag är van att ha Jenny där. Men hon är snart hemma.

Jag är ledsen om kvällarna

Nytt tv-spel: Tiger Woods PGA Tour 11

En ny Xbox kräver lite nya spel så idag köpte jag Tiger Woods PGA Tour 11. Det kan vara skönt med lite sport som omväxling till allt krigande.

Det roliga med det här inlägget är att man ser hur jävla snygg ”den splitter nya svarta glänsande Xbox 360 Slim” är.

Min jävla bil

När jag köpte min bil visste jag att den hade brister. Killen jag köpte den av skulle fixa de ”största” felen. Bland annat så var dörrarna skeva, det fixade han.

Men va fan, den där ”sprickan” i vindrutan borde jag göra något åt. Inte för att den gör mig något men det ser för jävligt ut och ”ser för jävligt ut”.

Sedan tänkte jag uppgradera ljudanläggningen med en CD-spelare som jag har ligger i förrådet. Kassettdäcket ser för jävligt ut och ger inte för stora möjligheter att spela den musik man vill. Nu har jag visserligen en FM-sändare i min mobil där jag har en del MP3or lagrade men ändå.

Jo, sommaren kommer bli varm kan jag säga. Min fläktar sprutar bara ur sig varmluft vilket kommer bli jävligt spännande när solen väl börjar värma på här. Redan nu har fler än jag svettats obehagligt genom flera turer med Golf-jäveln.

En annan sak som visserligen är som den ska men som är lurig som fan är lyset. Det är inte automagiskt som på Svensksålda Golf-jävlar utan jag måste hålla koll på det själv. Flera gånger har jag glömt vrida på det var på arga bilister har blinkat med helljus för att poängtera mitt misstag. Jag brukar i och för sig bara peka finger åt dem då de ändå ser mig, lyse vadå, sug något! (Liksom)

Cigguttaget funkar väl sisådär också, sticker jag i en mobilladdare till exempel så vill den inte ”greppa” den. Jag får då sitta och peta in den var och varannan minut för att den ska sitta. Hur löser man det? Svar eftersökes? Klämmer man, slår man eller byter man hela skiten?

Nog med fel och brister. En sjysst detalj som ser bra och flashigt ut (INTE ALLS) är den lilla dioden i hörnet av instrumentpanelen. En grön liten djävul som bara finns där, ingen vet vad den är till för. Killen jag köpte Golf-jäveln av visste inte heller. ”Kanske det är, typ, något som ska se ut som larm”, JAHA? Jag har aldrig sett fanskapet blinka men jag vågar inte dra i några sladdar heller så låt skiten vara.

Puh! När ska jag orka ta tag i allt? Måste fixa låset på förarsidan också, det går inte att låsa utifrån. Om någon har sett mig kliva ur bilen någon gång så är det därför jag går ut på passagerarsidan.

Men det är en charmig Golf-jävel, den som säger annat ljuger.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar