Meny Stäng

Etikett: Gurka

Ut med det gamla…

Jag skrev ju häromdagen att vi var på en second-hand-butik och hittade något som kommer innebära en stor förändring hemma. Så ut med det gamla…

gamla-soffan-kollage

…vad det nya är får ni säkert veta snart!

By the way; gurkorna växer så det smäller i vårt lilla land/rabatt. Stora blir de också, kolla bara in den här…

stor-gurka

Haga Park, Öland

Igår var vi på utflykt till Haga Park på Öland. Det är en fin strand, full av surfare visserligen, men perfekt om man vill vara på en stor strand men ändå ha lite avskildhet tack vare träd och enbuskar som växer lite överallt.

Jenny i Haga Park, Öland
Haga Park, Öland

Kite surfing i Haga Park, Öland
Idag har vi förberett för semestertrippen vi ska åka på imorgon. Packat bilen, handlat mat och planerat. Vi ska till Österlen i Skåne och tälta två nätter på en camping. Det ska bli kul och spännande men samtidigt nervöst. Jag har inte kampat på många år och då var det med familjen och mest i husvagn. Hur gör man ens?

Och en sak till! Vi satte ju gurkfrön i våras men hade inte så stora förhoppningar på att det skulle bli något. Nu är det fullt med gurkor där ute. Vi har skördat ett par och de är faktiskt goda. Några fler är färdiga för skörd och ännu fler är på tillväxt. Det trodde du aldrig att det går så bra att odla i stan.

Odla gurka och grönsaker i stan

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar