Meny Stäng

Etikett: hemma

Extra gosig

Idag hämtade vi Hercules på djursjukhuset – ÄNTLIGEN!

Det är så jävla skönt att han är hemma och problemen är lösta. Vi har självklart saknat honom jättemycket. Även om han ”bara” är en katt så betyder han otroligt mycket. Han och jag har varit med om mer tillsammans än vad de flesta människor har. Han är definitivt min BFF. Jag vet att det är flera av er, kanske du, som tycker det är fjantigt men det är ju sant.

Har mår mycket bättre nu, han äter, han bajsar och han är väldigt gosig.

Han låg i mitt knä i soffan jättelänge ikväll och nu ska han bestämt sova så nära oss som möjligt, det vill säga mellan våra huvuden, på Jennys kudde. 

 

En fullspäckad fredag

Jag tar dåligt med bilder nu om dagarna så det här blir ett ganska tråkigt inlägg. NEEEEJ! Nu bloggar jag om att blogga igen, GE FAAN!

Dagen började kanske inte tidigt men ändå vid åtta och jag var skittrött. Målet på morgonen var en tripp till sjukhuset för att ta lite prover. Har man fler problem än fingrarna på händerna så blir det en del stick här och där.

När jag kom hem var det dags för jobb, har ju fått lite ströjobb så där bara för att jag är så jävla bra på det jag gör. Kul när någon uppskattar ens kunskap och samarbetsförmåga.

På eftermiddagen cyklade jag tillbaka till sjukhuset för att hämta upp Jenny och Angelica, ta A’s bil och styra kosan till staun. Jenny kollade efter en vinterjacka/kappa på Lindra medan jag och Angelica kollade på lite av varje. Jenny hittade ingenting som hon ville köpa så vi gick därifrån. Sen gick vi runt lite bara, jag hade ingen koll förutom på alla människor som kunde vara möjliga hot för min existens. Efter det gick vi däremot till Espressohouse och fikade, det var mysigt, vi var busiga och satt ute trots höstens mer och mer vidriga närvaro.

Efter allt detta åkte vi hem till Jenny och mig en sväng, skötte kroppshygien och tog det lite lugnt bara. Det var naja! På vägen tillbaka stannade vi det andra Lindra och kollade lite till. Jenny hittade en…ja, vad heter det… Blus? Tunika? Ett klädesplagg för överkroppen i alla fall.

Nu sitter jag och lyssnar på The Pinks, några av mina barndoms idoler som på den tiden kanske bara var ett par år äldre än mig. Härligt med nostalgi så här på fredagskvällen. Senare ska jag kolla på Idol som apropå pojkband har just ”Boyband, Girlband”-tema ikväll.

Moi moi!

Hemma bäst

Jag har varit på Öland och firat nyår, men nu är jag hemma igen.

Även om det är kul att träffa mor och far och umgås med dem så är det ändå jävligt skönt att vara hemma. Här hemma slappar jag, dräller runt och gör bara precis det jag vill när jag vill. Nu låter det som att jag inte gör det hos mor och far, så är det självklart inte, men du förstår nog vad jag menar ändå.

Jag fångade en fantastisk himmel här om dagen när vi åkte mellan Borgholm och Kalmar. Tyvärr hade jag bara The jPhone till hands så kvalitén kanske inte är den bästa men känslan finns där; ”Blå himmel över alvaret”.

Blå himmel över alvaret.

Nu ska jag plocka fram förra årets julklapp fotbadet, knäcka en kola, slå mig ner i spelstolen och döda lite terrorister.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar