Meny Stäng

Etikett: hörlurar

Tävling med Sony

Ta chansen att vinna nya Sony Vaio! Var med i Sonys tävling på Facebook. Du kan även vinna schyssta hörlurar från Sony.

Vinn nya Sony Vaio

Det hela är en musiktävling som Sony har för Vaio E-14 laptop serien och genom att gilla Facebook-gruppen så är man med och tävlar om att vinna en Xperia S.

Gå till tävlingen!

Gå in på sidan och gilla på Facebook så är du med i tävlingen. Kolla gärna in videon här också…

Nu har jag fått både hörlurar och jPod

Jag konstaterar att jag är bajsdålig på att blogga för tillfället, så nu är det avklarat. Till saken så har jag fått iPodden jag beställt och hörlurarna.

Nu är jag kittad för att klara av både arbetsdagar och promenader utan att tappa fullständigt.

The jPod och de nya hörlurarna, Maraca!

Lila öronprydnader, spiral.Jag beställde nya örhängen också, tänkte skriva spiraler först men då hade du tänkt på preventivmedel direkt. Det är skönt att variera öronprydnaderna lite samtidigt som det är kul att kunna matcha olika klädesplagg. Så jag beställde sex stycken nya spiraler, ett par lila, ett par svarta och ett par vita.

Nu är jag trött på att blogga, följ mig på Twitter också, där händer det lite mer.

Maraca och Nano är äntligen på väg

Jag hade sånt begär att jag inte kunde låta bli – nu väntar jag på en ipod och ett par hörlurar.

Den nya iPod Nano 6 är het (okej!) och hörlurarna Maraca från WeSc är så sjukt jävla snygga att jag dör.

iPod 6 & WeSc Maraca Cadmium Yellow

Jag har beställt hela kittet i matchande färg (min färg) och äntligen är skiten på väg.

Grejen är att jag lade en order på en iPod Nano 6 i oktober förra året, hos Inwarehouse, jag väntade och väntade. Nya ”preliminära leveransdatum” följde varandra på löpande band utan att något hände. Till slut för en vecka sedan tröttnade jag och bad Inwarehouse makulera ordern, de är så jävla kassa på Inwarehouse.

Då jag trodde att den typ var restnoterad hos Apple provade jag att beställa från Apple Store. Mhm, de kunde skicka den samma dag (ytterligare ett bevis på hur jävla kassa Inwarehouse är). Så nu får jag den senast den 14e men förmodligen imorn, yes!

Tillbaka till hörlurarna, WeSc Maraca. Jag vill ha dem i ”Cadmium Yellow” (orange) men de fanns inte att köpa i någon svensk webbutik, den färgen har förmodligen inte släppts på den Svenska marknaden. Efter lite googlande bland utländska webbshoppar, då de flesta hade sålt slut på just den färgen, hittade jag dem i New York, tack!

Idag fick jag meddelande från UPS att de är på väg, det kostade mig dock 272 kronor extra för någon jävla tull skatt. Förhoppningsvis är det värt pengarna då jag lär vara en av kanske 10 personer i hela Sverige som har ett par WeSc Maraca Cadmium Yellow.

Bara hörlurarna kostade 800 kronor, om du undrade, men de är så sjukt jävla snygga att det är värt varenda krona.

Så håll tyst, app, schh!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar