Meny Stäng

Etikett: höst

Hösten

Hösten är fin trots allt.

Höstens färger 

Älskling

Det blev en promenad i parken påväg hem med Jenny idag.

Nu på kvällen lyxade jag till det med brända mandlar. Tänk att de säljer såna till och med på Netto nu. När var liten fanns det nästan bara på marknader.

Min älskling har många ansikten och jag älskar dem alla. Hon är stark, kanske starkare än jag och jag är överlycklig som få ha henne i mitt liv.

  And the winner is…!

  Antagligen mitt favoritgodis. 

Hösten

Hösten närmar sig och hur ogärna jag än vill så kommer kylan och rusket nu närmare. Jag brukar inte må bra på hösten, det blir lätt deppigt och just nu är det väldigt mycket på det viset. Jag önskar att jag kunde skriva att jag ser fram emot hösten och vad som ligger framför mig, men jag måste vara ärlig. Under sommaren har jag varit djupt deprimerad och när det väl började kännas bra för ett par veckor sedan så kom bakslaget och jag mådde jättedåligt igen. Jag har fått en ny medicin och justeringar har gjorts nu i två omgångar så nu väntar jag på en positiv effekt igen.

Tjuvtitt på jobb

Det ligger en del positiva saker i pipen (som de säger) och jag vill möta dessa med energi och en positiv känsla, vilket jag hoppas jag får göra också. Jag har ju varit utan jobb i drygt ett år nu och det är på den fronten jag hoppas det ska hända grejer. Det krävs dock att jag orkar och har tillräcklig skärpa för att jag ska klara det och då krävs en stabil hälsa, annars kommer det bli pannkaka av alltihop och det är det ju ingen som vill. Dessutom är mitt självförtroende sänkt och trots att jag vet att jag kan och har gjort mycket bra jobb så tror jag inte tillräckligt mycket på mig själv för att gå framåt.

Det är en jävla balansgång det där; Hur mycket ska jag våga gasa på utan att jag kraschar? Hur mycket behöver jag ta på mig för att ta mig vidare? Är jag redo?

Svaren kommer väl längs vägen antar jag. Små steg i rätt riktning, att bara göra saker som jag mår bra av och säga nej till sådant som inte känns rätt eller får mig att må dåligt, det är vad som gäller nu.

Hösten är här och jag tog den på bar gärning

Nu har nästan varenda löv ramlat från alla träd.

Höstlöv vid Slottskyrkogården

Jag tog en lövhög på bar gärning nere vid Slottskyrkogården.

Annars är allting grått just nu. Ibland får det vara lite grått också.

Lonely Heart

Jag var ute en snabb sväng med kameran alldeles nyss och fick en så JÄVLA bra bild.

Titta, här är jag, aaahg så jävla bra!

Helt sjuka färger i Slottsskogen

Hösten har tagit sitt grepp om skogen.

Färgerna i Slottsskogen i Borgholm var helt fantastiska i helgen. Jag tog några härliga bilder, varsågoda!

Slottsskogen i höstkostym.

De sista bladen klamrar sig fast.

Svamp på stammen.

Rot.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar