Meny Stäng

Etikett: Hund

En (o)vanlig torsdag i Juli

Tog bussen till Borgholm idag vid lunchtid. Möttes av Mamma och Evita när jag gick från busshållplatsen mot mitt föräldrahem.

Drack kaffe, käka mackor och samtalade med far och mor. Ett par timmar senare strosandes på stan köpandes en tröja, smuttandes på ett glas pilsner.


Njöt av sommareftermiddagen i hamnen. Himlen var fylld av bomullstussar, solen slött dalandes mot sundet.


Kväll hos mina kära vänner N & L avslutades med öl i kylig Ölandsluft vid hamnkanten.


Nu somna sött i pojkrummet. Hög på lycka, hög på livet.

Imorgon jag inget tar för givet.

Up up and away!

Igår packade jag väskan och ställde fram annan bröte jag skulle ha med på Skåneresan.

 
Jenny och jag firade även ”mini julafton” med mackor med köttbullar och rödbetssallad. Sedan bytte vi julklappar.

Jag fick två superfina tröjor, en långärmad och en tröja, och ett par coola örhängen. Hon fick en parfym och två filmer av mig.

  
 Nyss hämtade mor och far mig för avfärd mot Skåne. Jag får dela baksäte med den här sötproppen.

 

Mors dag

Igår begav vi oss till Öland. Jenny hoppade ur bilen hemma hos sina föräldrar och jag klev inte ur förrän jag var i Borgholm hos mina.

Mamma fick en ros i kruka redan igår, onödigt att gömma den en hel dag liksom. Och hon blir så glad av sånt, att få fina blommor alltså och det värmer i själen.

Idag fick jag agera nätverkstekniker och installera mor och fars nya modem som stått och samlat damm sedan i höstas för att de trodde det skulle vara så krångligt och så många olika apparater som skulle kopplas ihop. Tur att man är ett sånt snille! Hallå eller, hur lätt är det inte att sätta upp moderna modem där router och trådlöst är inbyggt? Muuuaahahaaa!

Nu har min mor och jag varit ute på en promenad med hunden. Det är mysigt att göra saker tillsammans med henne och att mamma följde med var också roligt.

Näää, det är trevligt att få egentid med mor och prata om ditt och datt. Hon är så snäll min mor, finns där och ställer alltid upp.

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar