Meny Stäng

Etikett: hundar

Bildbomb: Evita

Det blir jävligt mycket hundvalp nu, jag vet. Men ingen kan säga att de INTE tycker hundvalpar är söta. Här kommer därför en bildbomb på mamma och pappas valp Evita.

evita-i-husses-kna evita-sitter evita-mammas-hand-02 evita-nosar-i-graset evita-springer-med-pasen evita-springandes-med-tungan-utanfor evita-med-pasen

Mysig lördag i Mars

Det var kul att vara hemma hos mamma och pappa idag. Även att jag är så gammal som jag är så saknar jag dem när vi inte setts på länge.

Dessutom var det superkul att träffa Evita, deras lilla valp. Hon är en långhårig tax och väldigt social, hon sprang efter mig hela tiden så det gällde att ha koll var jag satte fötterna.

Vi åt gott också, köttgryta. Eftersom jag är flexitarian nuförtiden så äter jag inte kött så och då är det extra gott när jag väl gör det.

En annan trevlig grej vi brukar göra är att kolla på ”Smartare än en femteklassare” och se vem som kan mest. Oftast är det jag. Det gjorde vi ikväll också då det var säsongspremiär. Vi kollade även på det nya programmet ”Tror du jag ljuger?” som också hade premiär ikväll. Det verkade dock som att de tävlande hade roligare än vad som gick igenom rutan, men vad vet jag.

En söt hundvalp  
Söt hundvalp som heter Evita    
Söt hundvalp i trädgården Den här bilden är med bara för att den är så Roy Anderssonig…  

Gos gos gos

Just nu är jag hemma hos min mor och far, kom hit runt två-tiden idag.

Det har varit mycket gos här för de har en liten valp som bara är elva veckor, Evita heter hon. Hon är så jävla söt så jag bara vill bita i henne.

Så det har blivit mycket kelande och lekande här och mer lär det bli.

 

Hundvakt i Skåne

Igår tog jag tåget ner till Lund för att besöka min bror och hans sambo. De behövde hundvakt i helgen så jag ställde upp. Mango och Atos är de mest lydiga hundar jag känner till så det är inga problem att passa dem.

Min bror och hans sambo är nu på bröllop och kommer inte hem förrän imorgon. De har lämnat mig ansvarig för hundar, katt och hästar (tydligen).

Det går dock ingen nöd på mig, innan de åkte förberedde min käre bror lyxmiddag till mig. På menyn stod rådjursbiffar med fetaost, kokt potatis, svampsås och en smarrig sallad. Fixat och färdigt för att bara värma i mikron. Det var det godaste jag ätit på länge!

Nu sitter jag och chillar i tv-soffan och det lär jag nog göra resten av kvällen. Det blir nog lite äppelpaj snart för det svängde brorsan ihop igårkväll. Han är bra fantastisk min bror.

Rätt svar i den lilla tävlingen om hur många ”och” som fanns i förra inlägget är sex (6) stycken. Det kom bara in en gissning på fem stycken, då glömdes det sista och:et i frågan bort, klurigt va…tyvärr, ingen vinnare den här gången.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar