Meny Stäng

Etikett: Husdjur

Mysig lördag i Mars

Det var kul att vara hemma hos mamma och pappa idag. Även att jag är så gammal som jag är så saknar jag dem när vi inte setts på länge.

Dessutom var det superkul att träffa Evita, deras lilla valp. Hon är en långhårig tax och väldigt social, hon sprang efter mig hela tiden så det gällde att ha koll var jag satte fötterna.

Vi åt gott också, köttgryta. Eftersom jag är flexitarian nuförtiden så äter jag inte kött så och då är det extra gott när jag väl gör det.

En annan trevlig grej vi brukar göra är att kolla på ”Smartare än en femteklassare” och se vem som kan mest. Oftast är det jag. Det gjorde vi ikväll också då det var säsongspremiär. Vi kollade även på det nya programmet ”Tror du jag ljuger?” som också hade premiär ikväll. Det verkade dock som att de tävlande hade roligare än vad som gick igenom rutan, men vad vet jag.

En söt hundvalp  
Söt hundvalp som heter Evita    
Söt hundvalp i trädgården Den här bilden är med bara för att den är så Roy Anderssonig…  

Extra gosig

Idag hämtade vi Hercules på djursjukhuset – ÄNTLIGEN!

Det är så jävla skönt att han är hemma och problemen är lösta. Vi har självklart saknat honom jättemycket. Även om han ”bara” är en katt så betyder han otroligt mycket. Han och jag har varit med om mer tillsammans än vad de flesta människor har. Han är definitivt min BFF. Jag vet att det är flera av er, kanske du, som tycker det är fjantigt men det är ju sant.

Har mår mycket bättre nu, han äter, han bajsar och han är väldigt gosig.

Han låg i mitt knä i soffan jättelänge ikväll och nu ska han bestämt sova så nära oss som möjligt, det vill säga mellan våra huvuden, på Jennys kudde. 

 

Operation nr. 2

 
Den här lilla killen hamnade under kniven idag igen. De var tvungna att operera bort en bit av tungan på grund av döda vävnader. Operationen gick bra och vi får hämta honom imorgon. Veterinären säger att han kommer fungera som vanligt igen sen. Först måste tungan läka givetvis.

Är Greta som hon ska?

Greta är knasig. Hon gör så tokiga saker.

 

Riktiga vänner

De här två gör verkligen allt tillsammans. Äter, sover, skiter, leker etc.

  
 

Bundisar

Den här herren och jag har varit med om mycket tillsammans. Både glädje, sorg, motgångar, svårigheter och ett gäng flyttar.

Han är min broder och vapendragare fast att han ”bara” är en katt. Han känner när jag är ledsen, han känner när jag är lycklig för vi känner varandra han och jag. Jag är så glad att han finns.

Hercules a.k.a. Kulan.

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar