Meny Stäng

Etikett: Hushållssysslor

För mycket sov

Idag sov vi bort halva jävla dagen…IGEN!

Men vi han till tvättstugan på utsatt tid och när tvätteriet var klart åkte jag iväg till det ena kontoret (jag har två kontor just nu verkar det som).

Senare på eftermiddagen gick Jenny och jag en promenad. På vägen passerade vi Netto och där smet vi in och köpte fil och lite naturgodis (bl a brändamandlaaaar!). Vi hittade även billiga fröer så vi planerade lite för vårt lilla trädgårdsland, ska bli så jävla kul att börja plantera!   

    
    
 

Monday bloody…

Vaknade skittrött, min flickvän skrattade åt mig för att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Jag fick ändå endel gjort.

Jag var hos min psykoterapeut idag för första gången på nästan två månader. Det var skönt att få prata av mig.

När jag kom hem diskade jag vilket måste var jävligt intressant för dig att veta.

Sedan jobbade jag en stund, publicerade en webbplats och iordningställde den.

Efter det försökte jag, utan framgång, hitta hur man gör en NAS av en vanlig extern hårddisk. Om du som läser detta har några konkreta tips får du gärna skriva en kommentar.

Resten av kvällen spenderades i vanlig ordning framför tvn.

  
   

Videoredigering

Idag tog jag mig upp och iväg till ”jobbet”. Hade ett bra samtal med coacherna om planen framöver. Dags att höra med nya företag om jag kan få några provuppdrag av dem.

Hemma igen satte jag mig framför datorn igen för att jobba med ett ”hobbyprojekt”. Idag stod videoredigering på schemat tillsammans med mycket annat. Jag är nöjd med den stora variationen i min profession. Kul med multitasking också, idag använde jag två datorer samtidigt till och med. Lite onödigt kanske men jag behövde kraften.

Vad hände mer idag då? Jo, vi tvättade. Bland annat de nya sängkläderna vi köpte för nån vecka sedan. Skoja inte att de är sköna alltså. Snygga också, eller hur?

  

  

 

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar