Meny Stäng

Etikett: idol

Jobbar på låtsas

Idag började jag jobba 30% istället för 25%. Det finns de som säger att jag inte jobbar och att jag inte är någon riktig arbetare. Och ja, man kanske kan säga att jag jobbar på låtsas men officiellt heter det att arbetsträna. Det är så det fungerar när man är sjuk i huvudet men även om man har skadat ryggen och ska ta sig in på arbetsmarknaden igen.

Jag jobbar ju ändå med riktiga projekt nu, med målet att få anställning på företaget jag gör dem åt.

Som sagt så låtsasjobbar jag mer nu, börjar klockan åtta och slutat klockan tolv. Idag var det helt tomt på kontoret när jag kom och det var skönt. Som vanligt inledde jag arbetsdagen med en balja kaffe för att komma igång (jag hade visserligen druckit två koppar hemma innan jag gick, men det spelar ju ingen roll.)

I eftermiddags var jag hos min samtalskontakt på psykmottagningen. Jag mådde redan dåligt och var irriterad när jag kom dit och under mötet eskalerade mitt dåliga mående. Jag känner inte att jag får den hjälp och stöd jag behöver av hen och hens beteende och sätt att hantera saker gör mig så besviken. Nu har jag bestämt mig för att jag inte vill träffa hen fler gånger utan vill ha en annan samtalskontakt, men jag måste prata med min läkare om det och hon har inga tider indet närmaste så vi får se hur det går för någon utomstående som kan sin sak behöver jag att prata med.

Så till något roligare; Idol började igår. Jag tycker det är ett skitkul program. Roligast är det givetvis i början när man får se alla dårar med noll självinsikt som kommer dit och gör bort sig. Sen tycker jag det är kul att följa de som har talang och se hur de utvecklas.

  Helt tomt på kontoret.

 
En balja kaffe.

  
Idol har börjat igen.

Ikväll börjar Idol 2010 på riktigt

Ikväll är det dags för första ”Fredagsfinalen” i Idol 2010.

Jag ska erkänna att jag inte har full koll på vilka som gått vidare i Idol just nu, men jag vet att jag har Jay som en favorit. Han har en jävligt unik röst och en skön stil så honom håller jag på. Åldermannen Geir vet jag inte om jag tycker han platsar. Hur fan kan man heta Geir för det första? Det beror inte på hans ålder utan att han redan har en karriär. Han har ju för fan släppt skivor redan.

Idol 2010: Geir och Elin

En annan av årets Idol-deltagare jag stör mig på är Elin. Även hon har ju för fan skivkontrakt med ett band i Finland. Hon har dessutom deltagit i Idol i Finland. Jag tycker inte det är rätt att släppa igenom personer som redan är ”artister”. Vad tycker du?

För att gå tillbaka till Fredagsfinalen ikväll är veckans tema ”Det här är jag”, det kan bli intressant.

Idolerna har själva fått välja låt och här är deras val:

JAY: White Wedding – Billy Idol
ANDREAS: For Once In My life – Frank Sinatra
LINDA: You Oughta Know – Alanis Morissette
DANIEL: Who Says – John Mayer
ELIN: Hang With Me – Robyn
OLLE: Talking About a Revoultion – Tracy Chapman
SASSA: Dear Mr.President – Pink
LINNEA: Crazy – Gnarles Barkley
GEIR: Need You Now – Lady Antebellum
ALICE: If It Makes You Happy – Sheryl Crow
MINNAH: Holding Out For a Hero – Bonnie Tyler

Videoblogg: Gröt

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar