Meny Stäng

Etikett: internetmarknadsföring

En vecka

I fredags var första arbetsveckan avklarad på mitt nya jobb. Som jag skrev tidigare så trodde jag att jag skulle bli mer utmattad psykiskt än vad jag har blivit. Det har varit riktigt roligt faktiskt.


Arbetsuppgifterna är varierande vilket är stimulerande och stämningen på kontoret är bra, högt till tak om man säger så, men kul. Jag känner mig redan som ”en i gänget” om man säger så och det är underhållande att slänga käft med arbetskamraterna. Det är en av sakerna som jag saknat mest sedan jag blev av med jobbet för cirka tre år sedan.

Företag har mycket att hämta på Facebook

Mitt Facebook-hat är lite kluvet.

Som jag redan klartgjort är jag inte med på Facebook själv. Jag tycker ingen ska vara det egentligen men eftersom ”alla har Facebook” är det ett bra ställe att nå sin målgrupp som företag.

Därför rekommenderar jag ibland kunder att om de har kunskapen att skapa en Facebook-sida till sitt företag att göra det. Anledningen är att det är enkelt att skapa kampanjer och nå ut med erbjudanden. Det är också smidigt att få respons på verksamheten genom forum och omröstningar.

Idag när jag gick in på ICA Södercentrum möttes jag av följande budskap på dörrarna;

ICA Södercentrum på Facebook.

Jag blir lika förvånad varje gång men efter idag ser jag det som en självklarhet att företag finns på Facebook. Jag sprang in lite snabbt på ”House” när jag var på stan. Jag behövde en skjorta (tyckte jag men inte mitt betalkort, skärpning) och i kassan hängde en lapp; ”Du har väl besökt House på Facebook?”

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar