Meny Stäng

Etikett: iPhone 5

Nytt fodral till min kära jPhone

Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag på jakt efter ett fodral till min kära ”jPhone”. Jag köpte ju ett på Telia som jag var lite tveksam till, det slutade med att jag var mycket tveksam för att inte säga ”gillade inte alls”, så jag lämnade tillbaks det. Istället köpte jag det här fodralet som jag spanat in tidigare.

P.A.P iPhone-fodral

Det kommer från P.A.P Sweden and ”I like it a lot”! Först var jag lite tveksam till det här fodralet också men nu när jag väl har känt på det så. I början var det jävligt tight men när mobilen väl var på plats, hade fått ligga en stund och eftersom läder är ett levande material så töjde det sig och sen passade det perfekt. Den har en rem inuti som gör det lätt att få upp mobilen ur fodralet. Halsremmen är fäst med två knutar på baksidan, det gör det lätt att ta bort remmen vid tillfällen man bara vill ha fodralet som det är. Att det är slimmat är en av sakerna jag gillar med det, sen är att det är jävligt stilrent och ganska diskret också, man vill ju inte gå runt med en ryggsäck runt halsen, som det kändes med det förra fodralet, liksom.

Gillar du fodralet och vill vara lika cool som jag finns det att köpa hos iPhonebutiken.se till ett överkomligt pris eller direkt i PAPs egen webbutik. Jag är i alla fall supernöjd!

Äntligen har jag fått min iPhone 5!

Från att vara bland de första i Sverige att få en iPhone 5 så är jag väl nu nästan sist, men nu har jag den äntligen i min hand.

Så jävla glad blev jag när jag fick min iPhone 5

En splitter ny glänsande vit iPhone 5, eller som jag kallar den; ”The jPhone”.

iPhone 5 – så nära men ändå så långt bort

Nu jävlar snackar vi! Idag fick jag äntligen min iPhone 5 efter så jävla mycket strul. Det frustrerande just nu är att jag inte har något SIM-kort att stoppa i den.

iPhone 5 - så nära men ändå så långt bort

Bara för att det har strulat så förbannat ringde jag Telia ikväll för att få en bekräftelse på att SIM-kortet är skickat. Jag fick till svar att det skickades idag…IDAG! Förmodligen har jag det med posten på fredag.

MEN, det fina ”i kråksången” är att killen i andra ände berättade följande; om jag inte har SIM-kortet på fredag kan jag gå in i närmaste Telia-butik och få ett kort ”utskrivet”. Tror du jag kommer vänta till på fredag?

I helvete heller, imorgon är det jag som knallar in och plockar ut ett SIM-kort hos Telia-butiken i stan, HA!

Edit:

I och för sig, har jag väntat två månader, kanske jag kan vänta en dag till, eller?

Mobiloperatörer – fy FAAN vad svårt det ska vara!

Sedan jag fått erfara att Telenor är ena jävla lögnhalsar bytte jag operatör. Först var det 3 som fick äran att få mig som abonnent men deras täckning sög hästp*ng så jag sade upp abonnemanget ganska snabbt.

Då föll lotten på Telia att visa sina muskler. Den första beställningen annullerades eftersom 3 (de jävla soporna) inte hade släppt mitt nummer som de sagt. Efter att jag fått bekräftat att numret öppnats för portering gjorde jag en ny beställning hos Telia. Jag fick fullmakt efter fullmakt att skicka in för att godkänna att mitt nummer fick flyttas men de verkade inte komma fram. Jag ljuger inte när jag säger att jag skickade in fem fullmakter som verkade försvinna allihopa, de kom inte fram till Telia verkade det som.

Idag fick jag en sjätte fullmakt att skicka in, och nu blev jag förbannad. Jag ringde upp Telia och frågade vad fan de håller på med och då fick jag till svar att de visst hade fått fullmakterna, allihop lät det som, så jävla märkligt. Jag var nästan nära på att be dem dra åt helvete men eftersom jag vill ha dem som operatör, trots allt, så höll jag käften.

Telia blev lite skakis

Nu ska allt vara okej enligt Telias utsago och numret ska porteras natten den 16 januari och min nya iPhone 5 ska jag få senast den 25 januari. Mina nyfunna erfarenheter gör att mitt förtroende för Telia inte är på topp men jag hoppas att allt ska fungera nu så jag äntligen får tillbaka mitt gamla mobilnummer. Vem vet hur många som har sökt mig och vill ge mig pengar, bilar, hus eller guld. Jag kanske har missat mitt livs möjlighet på grund av detta, fy fan säger jag.

När jag väl får min mobil och mitt abonnemang ska jag aldrig mer byta mobiloperatör i hela mitt liv.

Jag bytte till 3

Jag har aldrig riktigt gillat 3, vet inte varför, det är bara en känsla. Men efter samtalet med Frank i kundtjänst, som var jättetrevlig, ändrades min syn på 3.

Jag bytte till 3

Nu väntar jag bara på att få min iPhone 5 hemskickad och att mitt gamla nummer flyttas över samtidigt. Ingen behöver oroa sig över nytt nummer för jag kommer ha kvar mitt gamla. Har du det inte, men vill ha det, kan du skriva en kommentar så mailar jag det till dig.

Nu hoppas jag verkligen att 3 levererar allt de lovar. Håll tummarna!

F*ck you, Telenor, ni ljuger!

Med Telenors reklamfilmer färska i huvudet ringde jag igår Telenors Kundtjänst för att boka en iPhone 5. Det visar sig att när Telenor i sina reklamfilmer säger att du kan byta mobil när som helst under bindningstiden ljuger dig rakt upp i ansiktet.

Kolla in videon så förstår du, jag är inte alls förbannad!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar